ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πανσέληνος Δεκεμβρίου: Δε θα είναι χαοτική για αυτά τα 3 ζώδια

Ποιοι θα είναι οι τυχεροί;

Η Πανσέληνος Δεκεμβρίου είναι μόλις μία ανάσα μακριά μας. Είναι η τελευταία για το 2022 και σίγουρα, όπως έχουμε ξαναγράψει, θα επηρεάσει όλα τα ζώδια. Υπάρχουν όμως κι αυτά που θα είναι τυχερά.

Σύμφωνα με το Elite Daily, τα παρακάτω τρία ζώδια δε θα νιώσουν την χαοτική επιρροή της. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχουν τα λόγια τους.

Η Ψυχρή Πανσέληνος, όπως την ονομάζουμε, θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου στους Διδύμους. Το συγκεκριμένο ζώδιο έχει κυβερνήτη τον Ερμή με αποτέλεσμα να έχει μεγάλη σημασία τι λέμε.

Ποιους δε θα επηρεάσει αρνητικά η Πανσέληνος Δεκεμβρίου

Καρκίνος
Πάρτε σοβαρά τις συνήθειες που έχετε πίσω από κλειστές πόρτες. Ο χρόνος που περνάτε με τον εαυτό σας είναι μια ευκαιρία να μπείτε βαθιά στην ψυχοσύνθεσή σας. Σκεφτείτε πώς θα κερδίσετε όσα περισσότερα μπορείτε από τον χρόνο αυτό. Είναι ιδανική στιγμή για καταγραφή των σκέψεών σας και την συγκέντρωση σε αυτές. Έχετε μεγαλύτερη πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες από αυτή που πιστεύετε.

Σκορπιός
Οι άλλοι σας προσεγγίζουν για να τους δώσετε την οπτική σας πάνω σε διάφορα θέματα. Το να βοηθάτε τους άλλους στα διλήμματά τους μπορεί να διεγείρει το μυαλό σας αρκεί να μην νιώσετε ότι κάποιος σας εκμεταλλεύεται. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να βρείτε τον τρόπο για τα υγιή όρια σε σχέση με τις συζητήσεις σας με τους άλλους ανθρώπους.

Αιγόκερως
Πάρτε τα πράγματα πιο χαλαρά. Νιώθετε μια αβεβαιότητα όταν μιλάμε για το πώς θα προχωρήσετε μπροστά ωστόσο έχετε όλα τα εφόδια και τις απαραίτητες πληροφορίες για να κάνετε τη δουλειά όταν έρθει η ώρα. Πρόσεχε όμως την πνευματική εξουθένωση που μπορεί να επέλθει. Είναι σημαντικό να είστε παραγωγικοί όταν τρέχουν διάφορα πράγματα μαζί.

Πηγή: okmag.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση