ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Π. Μουζουράκης για σεξουαλική παρενόχληση: «Στα 14 μου με στιγμάτισε μια εμπειρία»

Η αποκάλυψη του τραγουδιστή στον Νίκο Χατζηνικόλαου

Στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 1 Μαρτίου, ο Πάνος Μουζουράκης και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του πολιτισμού στον παρουσιαστή και δημοσιογράφο, Νίκο Χατζηνικολάου.

Για τις καταγγελίες για τα τελευταία γεγονότα με τις σεξουαλική παρενόχληση σε ανηλίκους, ο τραγουδιστής ανέφερε ότι πέρασε κάτι ανάλογο, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Φοβάμαι πάρα πολύ να σηκώσω το δάχτυλο και να δείξω κάποιον, χωρίς να ξέρω όλα τα στοιχεία. Ξέρω ότι πρέπει να μιλήσουμε και να στηρίξουμε. Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση», είπε αρχικά.

«Υπάρχει πολύ κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται μόνο στο χώρο του θεάτρου. Μιλάμε για το θείο, μιλάμε για τον οικογενειακό φίλο, για τον μπάρμπα στο καφενείο που με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος. Με στιγμάτισε μια τέτοια εμπειρία στα 14 μου και δεν το είχα πει σε κανέναν μέχρι τα 23 μου. Και καταλαβαίνω πως είναι να αισθάνεσαι τις ενοχές. Με φίλους μου που έχω μιλήσει το έχουν πάθει κι εκείνοι, εκτός χώρου. Τα όπλα, τα ναρκωτικά και η παιδεραστία είναι οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση