ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Όταν τσούζει η αλήθεια, περνάς σε άλλο επίπεδο...»

Τα «πυρά» του Τάκη Καραγκούνια

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Τεταμένο είναι το κλίμα τον τελευταίο καιρό στο Survivor, με τις εντάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη..

Αφορμή για μια από τις χθεσινές ''περίεργες'' στιγμές ήταν η χθεσινή ήττα των Μαχητών στο αγώνισμα ασυλίας. Ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος έχασε τον τελευταίο πόντο έγινε έξαλλος, κι αυτό πυροδότησε μία καινούρια συζήτηση με τον Ηλία Γκότση να αναφέρεται κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού στα βέλη, που δέχθηκε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Θέλω να πω μια ατάκα, που μου αρέσει εδώ. Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να σε σώσει, πρέπει να είναι ανοικτό, αλλά ο Τάκης δεν θέλει να ανοίξει το μυαλό του. Είναι απόλυτος κι όταν ένας άνθρωπος είναι, σίγουρα δεν έχεις να πεις πολλά. Κάθε φορά που πάμε να συζητήσουμε, θα σε βγάλει ότι είσαι 100% λάθος. Προετοιμάζει την ατάκα του κι αυτά που θέλει να πει πάνω από τα λόγια σου. Οι περισσότεροι έχουν έρθει σε διένεξη και δεν βγάζουν άκρη… Δεν γίνεται να διαλέγεις ματσάρισμα, αν δεν δεις τον στίβο μάχης».

 Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Φυσικά ο Τάκης Καραγκούνιας δε θα μπορούσε να μην απαντήσει, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Όταν είσαι καλός παίκτης στο All Star Survivor, θα παίξεις με όλους τους παίκτες. Εγώ δεν έχω δει τον Γκότση, ο οποίος γελά ειρωνικά με αυτό που είπα, να πάει να πάρει τον Σάκη ή τον Πρίαμο. Έχασε από τον Πρίαμο, τον Σάκη και τον Μπάρτζη κι οι τρεις ήττες πειράζουν Άσε το. Μην πας να κάνεις τώρα εντυπώσεις. Ακούς τι σου λέω; Όταν τσούζει η αλήθεια Γκότση, περνάς σε άλλο επίπεδο. Τον τσούζουν οι αλήθειες μου..».

 Υπενθυμίζεται ότι ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση