ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όταν το Master Chef συνάντησε το.. ''Βασικό Ένστικτο''!

O Σωτήρης Κοντιζάς αλά Sharon Stone

H παρέα των κριτών στο μαγειρικό reality, Master Chef έχει δέσει για τα καλά τα τελευταία χρόνια. Εκτός από το ταλέντο και την αγάπη τους στη γαστρονομία και οι τρεις κριτές φημίζονται για το χιούμορ τους που τους έχει κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στο κοινό.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μάλιστα, παρόλο που αρχικά φαίνεται πιο αυστηρός, έχει προκαλέσει πολλές φορές γέλιο τόσο τους κριτές και τους διαγωνιζόμενους όσο και στο τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθεί πιστά το show. Ο σεφ μάλιστα είναι ιδιαιτέρως ενεργός και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεκριμένα στο Instagram με τους διαδικτυακούς του φίλους να ακολουθούν τις αναρτήσεις τους.

Αυτή τη φορά μάλιστα, ένα από τους φίλους του Σωτήρη Κοντιζά αποφάσισε να του κάνει μία πλάκα. Συγκεκριμένα, ο φίλος του σεφ, Κωνσταντίνος Λύτσικας δημοσίευσε στο Instagram του μία σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν τον Σωτήρη Κοντιζά, καθώς δοκιμάζει τα πιάτα των διαγωνιζόμενων, να κάνει ένα σταυροπόδι. Ο φίλος του παρομοίασε το εν λόγω στιγμιότυπο με μία iconic σκηνή της έβδομης τέχνης. Συγκεκριμένα με το σταυροπόδι της Sharon Stone στην ταινία "Βασικό Ένστικτό”. Απόδειξη πως ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει χιούμορ είναι πως έκανε repost τις εν λόγω αναρτήσεις.

Το σταυροπόδι του Σωτήρη Κοντιζά στο Master Chef:

 

 

Πηγή: missbloom.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση