ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Όταν τελειώσει τo Μaestro, δε θα ξανακάνω τηλεόραση!»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκαλύπτει τον λόγο στον Τάσο Τρύφωνος

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Το ''Maestro'' είναι η πρώτη ελληνική σειρά, που εντάχθηκε στον κατάλογο του Netflix και προβάλλεται πλέον παγκοσμίως.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε καλεσμένος του Τάσου Τρύφωνος στην εκπομπή «TET-A-TET» και φυσικά δε θα μπορούσε να μη μιλήσει για την επιτυχία της σειράς.. Παρολ' αυτά, ο επιτυχημένος ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος απογοήτευσε τους θαυμαστές τους όταν, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι δε θα επιστρέψει στην τηλεόραση!

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αρχικά: «Είχε κλείσει η σκέψη για την επιστροφή στην τηλεόραση. Αυτό άλλαξε λόγω covid, γιατί ετοίμαζα την ταινία που θα έκανα. Και ενώ ήταν όλα έτοιμα, ήρθε η πανδημία, έκλεισε ο κινηματογράφος και περίμενε να περάσει όλο αυτό για να ξεκινήσουμε. Κι επειδή καθυστερούσε, είχα το Maestro και σκέφτηκα να το κάνω μία μίνι σειρά, γιατί μου ζητούσαν να κάνω κάτι στην Ελλάδα. Ένας από τους λόγους που έβαλα τους Παξούς είναι, για να είμαστε πιο προστατευμένοι από την πανδημία. Γράφοντάς την είδα τι ενδιαφέρον έχουν αυτοί οι ήρωες σεναριακά. Είχα πέσει ακριβώς μέσα και οι ηθοποιοί το ανέβασαν πάρα πολύ».

Δείτε το βίντεο στο 17.49'' και στο 1.08.20:

Τέλος, ο Χριστοφόρος Παπακαλιάτης είπε: «Όταν τελειώσει τo Μaestro, δε θα ξανακάνω τηλεόραση. Δε γίνεται. Ανακάλυψα στο Maestro ότι έχω κι εγώ αλλάξει. Ειδικά μετά τις ταινίες, ο τρόπος που χειρίζομαι τα πράγματα, δεν είναι τόσο ο τηλεοπτικός τρόπος, είναι ο κινηματογραφικός τρόπος. Αυτό είναι τρομερά χρονοβόρο και κοστοβόρο και ψυχοφθόρο».

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση