ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Όταν ο Σάκης Ρουβάς εξαφανίστηκε, τον χαστούκισα!»

Ποιος έκανε την αποκάλυψη;

Ο Γιώργος Παυριανός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της Ερτ με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Ο διάσημος στιχουργός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις συνεργασίες του με σημαντικές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου αλλά και στο χαστούκι που είχε δώσει στον Σάκη Ρουβά όταν είχε χαθεί, μετά την πρώτη τους συνεργασία;

Όσα είπε ο Γιώργος Παυριανός για το χαστούκι στον Σάκη Ρουβά
«Του έγραψα το Πάρ’ τα και λέω να τον στείλουμε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Δεν είχε τέτοια τραγούδια. Βγήκε με ένα κολλητό μπλουζάκι και τζιν. Είχε κάτι παραπάνω από επίγνωση. Ο αθλητισμός τον είχε κάνει συνεπή. Επαγγελματίας. Το Παρ’ τα βραβεύτηκε ως καλύτερο τραγούδι. Αυτό το παιδί 30 χρόνια δεν έχει χάσει αυτό που είχε. Κάνει ένα δίσκο μαζί σου, δε σημαίνει ότι θα κάνει όλη του τη ζωή. Μόλις έγινε ο πρώτος δίσκος κι εξαφανίστηκε, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Λέω γιατί; Τον είδα στον Γιώργο Μαρίνο εκείνη την εποχή και του λέω γιατί χάθηκες και μου λέει ε η γυναίκα, τα παιδιά, οι δουλειές. Σηκώνομαι και του δίνω ένα φούσκο. Τρομερό. Τον χαστούκισα μέσα στο μαγαζί. Το μάτι του αγρίεψε και θα μπορούσε να με στραγγαλίσει. Μου λέει το εννοείς αυτό που έκανες. Βγήκε ο Μαρίνος και μου λέει αγάπη μου τι έκανες; Χαστούκισες τον Σάκη Ρουβά; Λέω φύγε γιατί θα χαστουκίσω κι εσένα. Τώρα το λέμε με τον Σάκη και γελάμε» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παυριανός.

Πηγή: fthis.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση