ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Λευκωσία,
24 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

«Όταν η Άννα Μαρία Βέλλη μου είπε ποιος είναι, είπα αποκλείεται»

Τι λέει ο Τζέιμς Καφετζής για την κακοποίησή της

"Είχε γίνει πριν κάποια χρόνια και μου είχε μιλήσει στο Survivor, όταν είχαμε έρθει πολύ κοντά" είπε ο Τζέιμς Καφετζής.

Ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε στην Ελένη Βουλγαράκη και στο Χαμογέλα και Πάλι για την ανάρτηση που είχε κάνει η Άννα Μαρία Βέλλη σχετικά με την κακοποίηση που είχε δεχτεί από σύντροφό της. Όπως ανέφερε ο ίδιος, η Άννα Μαρία Βέλλη του είχε μιλήσει για αυτό, όταν ήταν συμπαίκτες στο Survivor και του είχε πει και το όνομά του.

«Είχε γίνει πριν κάποια χρόνια και μου είχε μιλήσει στο Survivor, όταν είχαμε έρθει πολύ κοντά. Θυμάμαι μου έκανε εντύπωση πρώτα το ποιος ήταν ο άνθρωπος που το έκανε αυτό, γιατί είναι και του χώρου, και είπα “αποκλείεται, είναι τόσο καλό παιδί”. Αυτό όμως είναι το πρόβλημα, ότι πίσω από κλειστές πόρτες δεν ξέρει κανείς τι γίνεται και από ποιον να το περιμένεις…» είπε αρχικά ο James Καφετζής.

«Το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι πώς, ενώ είναι η Άννα Μαρία Βέλλη πολύ δυναμική και την θαυμάζω, δεν είχε βγει να μιλήσει για αυτό. Της είχα πει να βγει να το πει γιατί μόνο αν ακουστούν αυτά θα γίνουν αλλαγές, και μου είχε πει ότι το σκέφτεται. Φοβόταν ότι θα κατακρίνουν εκείνη… Νομίζω του είχε κάνει και ασφαλιστικά μέτρα. Είχε φάει ξύλο, αίματα, το κεφάλι στο πλακάκι. Το σκηνικό ήταν πολύ άσχημο. Μπράβο που βγήκε και το είπε. Ήταν μαζί περίπου έναν χρόνο. Δεν ξέρεις τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες. Νομίζω ότι είναι η δεύτερη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο» συμπλήρωσε ο James Καφετζής.

 

Πηγή: zappit.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση