ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οργή για τα «ανοιχτά πόδια» της Κατερίνας

Ό,τι να 'ναι

Δέσποινα Άσπρου

Ας είμαστε ειλικρινείς. Ανά περιόδους, στα κοινωνικά δίκτυα βλέπουμε να γίνονται viral πολλά και για διάφορους λόγους. Μερικά από αυτά μάς κάνουν να γελάσουμε, μερικά να πούμε wtf και άλλα, μάς κάνουν να πιστέψουμε πως δεν ζούμε στο 2024. Ένα εξ' αυτών που ανήκουν στην τελευταία κατηγορία είναι και το πρόσφατο viral video με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Λιόλιου και το οποίο έχει προκαλέσει πληθώρα αρνητικών σχολίων.

Στο εν λόγω βίντεο, βλέπουμε την Κατερίνα Λιόλιου που είναι μια σχετικά νέα τραγουδίστρια με αρκετές επιτυχίες και η οποία κατά πολλούς έχει το "πακέτο" για να καθιερωθεί στη μουσική σκηνή να τραγουδά το τραγούδι της "Το Δικό μας το Σπίτι” και κάθεται... με τα πόδια ανοιχτά. Και μπορεί η κίνησή της να ήταν καθαρά αυθόρμητη -γιατί απλώς έτσι της ήρθε ή έτσι την βόλευε- ωστόσο -όσο περίεργο και αν ακουστεί σε μερικούς- πυροδότησε πληθώρα αρνητικών σχολίων, με πάρα πολλούς χρήστες των κοινωνικών δικτύων να αναφέρουν την κίνησή της προκλητική και χυδαία.

Ας δούμε όμως στο σημείο αυτό, μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν κάτω από το βίντεο το οποίο δημοσίευσε ο λογαριασμός στο Instagram, @GreekMusic_Official. "Την νταλίκα της την πάρκαρε δίπλα στην δική μου... Και άφωνη κ άκομψη...", "Αν θέλεις δημόσια να κάτσεις έτσι κοπελιά φόρεσε ένα παντελόνι... ΈΛΕΟΣ... ΑΙΣΧΟΣ... Προσβάλλεις το γυναικείο φύλο!", "Από φωνή…. άστο καλύτερα!! Αφού το μόνο που μετράει είναι η προστυχιά, ας πάνε να κάνουνε πεζοδρόμιο!! Πιο πολλά θα βγάλουν…", "Άκομψο κάθισμα, αλλά είναι κ φωνή αυτή; καμία ποιότητα. Άσε που θέλουν γυμναστική τα πόδια...α πα πα... δεν είναι θέμα ηθικής, αλλά γενικότερης αισθητικής. Μάλλον πρέπει να κάνει ό τι τη βάζουν να κάνει κ χάνεται το μέτρο. Άκυρο όλο το σύνολο" και "Και στην τελική αν θες να χεις αυτή τη στάση να πας σε καμπαρέ". Αυτά, φυσικά, δεν είναι τα μόνα σχόλια που είδαμε για την τραγουδίστρια... αφού η σοβαροφάνεια των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν μπορούσε να αντέξει την εν λόγω... προκλητική στάση. 

Ένα από τα πράγματα που κάνει ακόμη περισσότερη εντύπωση είναι πως τα πιο σκληρά σχόλια γράφτηκαν από γυναίκες... γεγονός που δεν ξέρουμε αν θα συναίβενε αν η Κατερίνα Λιόλιου δεν ήταν μια εντυπωσιακή γυναίκα. Όπως και αν έχει, με αφορμή το σκηνικό αυτό θα ήταν καλό να αναλογιστεί ο καθένας από εμάς ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να μάς απασχολούν ως ανθρώπους. Το κάθισμα μιας κοπέλας, ίσως να μην είναι ένα από αυτά. Ίσως... δεν ξέρω. Και από την άλλη, μιλάμε για ένα δημόσιο πρόσωπο. Αν δεν σου αρέσει ως τραγουδίστρια, ως άνθρωπος ή ως εμφάνιση η Κατερίνα και η οποιαδήποτε Κατερίνα, απλώς μην την παρακολουθείς. Η κακία και όλα αυτά τα προσβλητικά σχόλια είναι πολύ χειρότερα. Ας κλείσουμε όμως εδώ.

Δείτε το βίντεο που προκάλεσε σάλο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση