ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όλα τούμπα στην υπόθεση Ανθής Βούλγαρη

Σoκ με αυτό που αποκάλυψε ο δικηγόρος της πριν λίγο

Beautiful People team

Σε αναβολή για την 1η Σεπτεμβρίου οδηγήθηκε η υπόθεση της καταγγελίας για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος γνωστής δημοσιογράφου και παρουσιάστριας από τον σύζυγό της,σύμφωνα με το e-epidoma.gr.

Το δικαστήριο ανέβαλλε την υπόθεση για λίγες ημέρες διατηρώντας τον όρο απαγόρευσης προσέγγισης της οικίας της από τον σύζυγό της, προκειμένου να κληθεί η ίδια να καταθέσει για όσα έγιναν.

«Ήταν ένα έντονο φραστικό επεισόδιο» Γιατί ανακαλεί την καταγγελία η Ανθή Βούλγαρη – Τι ισχύει

Μάλιστα, στο δικαστήριο εμφανίστηκε δικηγόρος της και δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας, αλλά μόνο για τυπικούς λόγους ώστε να μπορεί να «ακουστεί» στο δικαστήριο.

«Το περιστατικό δεν είχε αυτή την έκταση για να εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας. Δεν υπήρξε σωματική βλάβη» είπε ο συνήγορος της παρουσιάστριας.

Πρόεδρος: Πρέπει να έρθει ενόψει και της φύσης του αδικήματος εδώ να τα πει…

Δικηγόρος παρουσιάστριας: Ένα λεκτικό επεισόδιο εκατέρωθεν ήταν.

Πρόεδρος: Πρέπει να έρθει στο ακροατήριο να το βεβαιώσει. Μια υπεύθυνη δήλωση μπορεί να είναι και προϊόν απειλής ή κάτι άλλο. Όπως καλούμε όλες τις γυναίκες εδώ, πρέπει να έρθει να μας τα πει η ίδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση