ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Τίμος Ζαχαράτος αποκαλύπτει για πρώτη φορά!

Η απουσία του από το φινάλε του Πάμε Δανάη και οι σχέσεις του με Μπάρκα σήμερα

Beautiful People team

Για πρώτη φορά ο Τίμος Ζαχαράτος αναφέρθηκε στην απουσία του από το φινάλε της εκπομπής Πάμε Δανάη.

Ο σεφ μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαιρινό Ραντεβού αναφέρθηκε σε αυτό ενώ μίλησε και για τις σχέσεις του με τη Δανάη Μπάρκα σήμερα.

«Ήμουν στο εξωτερικό, ήταν μια πρόταση που μου έγινε από το κανάλι, το Mega, και ξεκίνησα αυτή την πορεία. Ήταν μια ωραία εμπειρία. Δεν είναι και ότι καλύτερο να τελειώνει μια εκπομπή τόσο απρόοπτα. Η σχέση μου με τη Δανάη είναι μια χαρά. Λόγω υποχρεώσεων, τα λέμε μία στο τόσο», είπε ο Τίμος Ζαχαράτος.

«Όταν είσαι σε μια εκπομπή δύο φορές την εβδομάδα, κανονίζεις το πρόγραμμά σου για τις επόμενες μέρες. Εγώ είχα κανονίσει το πρόγραμμά μου, δεν μπορούσα να παρευρεθώ», ανέφερε.

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος σε παλαιότερες δηλώσεις του σχετικά με το τέλος της εκπομπής είχε πει πως: «Όταν το έμαθαν και όλοι οι άλλοι το έμαθα. Η μαγειρική ήταν δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Δεν σοκαρίστηκα γιατί η καθημερινή μου τριβή ήταν στη δουλειά μου, δεν το είχα πέντε στα πέντε όπως τα προηγούμενα χρόνια.»

 Δείτε τα όσα αποκάλυψε:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση