ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει προτάσεις για το θέατρο»

Η on air αποκάλυψη

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ''Super Κατερίνα'' μίλησε η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου.

Όπως ανέφερε, πρόθεση του πελάτη της είναι να καταθέσει αίτημα, να αρχίσουν, να ξαναπροβάλλονται οι σειρές στις οποίες πρωταγωνίστησε στην τηλεόραση, καθώς το περιβάλλον του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, πιστεύει πως ο κόσμος θέλει τις παρακολουθήσει ξανά. Υπενθυμίζεται ότι μετά την καταδίκη του, οι επαναλήψεις των σειρών, που πρωταγωνιστούσε και από τις οποίες λάμβανε κέρδη, έχουν πάψει να προβάλλονται.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη: «Ξέρετε, είναι ένας ηθοποιός, που είναι στο θεατρικό στερέωμα 40 χρόνια. Το θέμα δεν είναι, ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει αυτό το αίτημα. Ο κόσμος εκφράζει την επιθυμία να τον ξαναδεί. Αυτό μπορείτε να το επιβεβαιώσετε και στην πλατφόρμα του TikTok. Δεν είναι μια αυθαίρετη δική μου τοποθέτηση. Υπάρχει η επιθυμία του κόσμου, να δει ξανά αγαπημένες σκηνές και σίριαλ, που μεγάλωσαν και διασκέδασαν την ελληνική οικογένεια και σε δύσκολα χρόνια. Δεν είναι μόνο καλλιτεχνική και οικονομική επιθυμία του Πέτρου Φιλιππίδη. Προέρχεται και από τον κόσμο».

Τέλος, η Κική Πακιρτζίδου ξάφνιασε, όταν ανέφερε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει προτάσεις για να επιστρέψει και στο θέατρο. Όπως η ίδια είπε: «Υπάρχουν θεατρικοί επιχειρηματίες, που προσφέρουν τα θέατρά τους στον Πέτρο Φιλιππίδη, επειδή αφουγκράζονται την επιθυμία του κόσμου. Ο Πέτρος Φιλιππίδης κυκλοφορεί στον κόσμο και θέλω να σας πως, επειδή είμαι παρούσα, πως γίνεται αποδεκτός με χαρά. Δεν υπάρχει αποστροφή».

Τέλος, όπως επεσήμανε για τον πελάτη της η Κική Πακιρτζίδου: «Την επιστροφή στο θέατρο ο Πέτρος Φιλιππίδης τη σκέφτεται και τη συζητά». Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχει η πληροφορία  ότι ο ηθοποιός είναι ΄έτοιμος, να δώσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, ενώ όπως λέγεται, ετοιμάζει και το πρώτο του βιβλίο.

 

 

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση