ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Νίκος Μπάρτζης μάς κοροϊδεύει όλους στα μούτρα μας!»

Το αιχμηρό σχόλιο παίκτη του Survivor

Το αιχμηρό σχόλιο παίκτη του Survivor είναι από αυτά που ''έμειναν'' στους τηλεθεατές, που παρακολούθησαν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star.

Ο Γιώργος Κόρομι αναφέρθηκε στον Νίκο Μπάρτζη μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης και εξήγησε ότι δεν πιστεύει τους ισχυρισμούς του παίκτη της αντίπαλης ομάδας ότι δηλαδή δεν αγωνίστηκε, λόγω του τραυματισμού του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Μια τέλεια ημέρα ξημέρωσε, όμως η χθεσινή δεν ήταν ωραία, γιατί χάσαμε το έπαθλο επικοινωνίας, σε έναν αγώνα που ήταν για εμάς. Ήταν ποδοσφαιρικός κι έχουμε άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο. Και δυστυχώς, χάσαμε στο flag race. Φτάσαμε εκεί κι έπαιξε ο Στέλιος με τον Νίκο, ο οποίος Νίκος όπως φαίνεται, μας κοροϊδεύει όλους μες στα μούτρα μας. Γιατί στον προηγούμενο αγώνα είχε ένα πολύ σοβαρό θέμα με το πόδι του, που όπως λέει, δεν το σεβάστηκε η ομάδα του και μετά είπε ότι δεν το έχει στον στόχο, αλλά μετά τα έβαλε με εμάς που δεν σεβαστήκαμε καθόλου την υγεία του και τον διαλέξαμε».

Με τη σειρά της και η Αφροδίτη Σκαφίδα συμφώνησε με τα λεγόμενα του Γιώργου Κόρομι, αναφέροντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, πως αν όντως το πόδι του Νίκου Μπάρτζη πονούσε τόσο, δεν θα αγωνιζόταν ούτε στον προηγούμενο στίβο μάχης.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση