ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Μουζουράκης που την είδε «σταρ του Hollywood» και ο σάλος που ξέσπασε

Θύελλα αντιδράσεων με το μήνυμά του για τον γάμο.

Δέσποινα Άσπρου

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο το όνομα του Πάνου Μουζουράκη πρωταγωνιστεί στα κυπριακά και ελληνικά ΜΜΕ, λόγω των πρόσφατων δηλώσεών του για τον γάμο του. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο καλλιτέχνης δημοσίευσε ένα πολύ διαφορετικό βίντεο στο προφίλ του στο YouTube και μέσω ενός ποιήματος θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του για τον γάμο του και κυρίως, να μεταφέρει την απογοήτευσ΄η του για τις λεπτομέρειες που έχουν διαρρεύσει στα ΜΜΕ γι' αυτόν και την εγκυμοσύνη της μέλλουσας συζύγου του. 

"Μα πλησιάζει ο γάμος και δεν θα ήθελα να προκαλέσω, θα ήθελα ευγενικά να σας παρακαλέσω. Αφού το μέρος βγάλατε, την ώρα και την μέρα, το φύλο του απόγονου είπατε στον αέρα. Το φύλο φτερό το κάνατε, στις ειδήσεις θα δίνουν για τον γάμου 3 giveaway προσκλήσεις. Παρακαλώ να μείνει εδώ αν και με τιμάει, να θεωρείται ο γάμος θέμα που πουλάει. Μα είναι προσωπική στιγμή… Θα είμαστε σε κύκλο μικρό, οικογένεια, κουμπάροι και 502 φίλοι στενοί που μας πήρανε χαμπάρι. Χάρη σε εσάς που μία χάρη θα ήθελα να ζητήσω, μακριά από το ΜΜΕ την ημέρα αυτήν να ζήσω" ανέφερε αρχικά.

"Πολύ θα είναι το άγχος και θα είναι παραπάνω, αν θα πρέπει να αρνηθώ μια δήλωση να σας κάνω. Ή να το παίξω ψύχραιμος μπροστά από τον φακό σας, έχω τους δικούς μου δαίμονες, δεν θέλω τους δικούς σας…. Κατανοώ ότι είναι επάγγελμα και κανένα δεν είναι ντροπή, άσχετα αν το ξεδιάντροπο κάποιοι το έχουν για αρχή. Δεν ήταν υπονοούμενο, ήταν υπομνημόνευμα. Κι αν παρερμηνευτώ, συγγνώμη θα ζητήσω", είπε στη συνέχεια.

Έπειτα, ο Πάνος Μουζουράκης πρόσθεσε: "Παρακαλώ, δεν σας ζητάω, να σας αγοράσω κουραμπιέ κι ένα ζεστό κακάο. Αν θέλεις να σε σέβονται, να σέβεσαι τους άλλους. Κι η επιθυμία μου να με συμπαθάτε, ελάτε όπου θέλετε, στον γάμο μην ελάτε. Και πάλι δεν τρέχει κάστανο αν δεν το σεβαστείτε, αν στείλετε τον στόλο σας και τον ταλαιπωρείτε για ένα πλάνο και μια φωτό κάτω από το λιοπύρι. Εμείς κι αυτούς θα τους κεράσουμε, δημοσιογράφους, κάμερες και κρυμμένους παπαράτσι".

Όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, λίγο μετά την κυκλοφορία του βίντεο, οι δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη δεν πέρασαν απαρατήρητες - ειδικά από τους δημοσιογράφους και παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης. Ας δούμε στο σημείο αυτό πώς σχολιάστηκαν τα λόγια του.

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου για Πάνο Μουζουράκη
«Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω βρε Πάνο μου αλλά θα έρθουν δημοσιογράφοι. Δεν γίνεται όταν οι καλλιτέχνες χρειαζόμαστε προώθηση για το μαγαζί που θα ξεκινήσουμε ή για έναν δίσκο που θα βγάλουμε να τους λέμε «ελάτε να σας τα πω» και μετά να λες: εκεί όμως δε θέλω» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Αυτό το «κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή» εμένα με χάλασε προσωπικά. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι είναι μία προσωπική στιγμή του ζευγαριού αλλά τον βρήκα λίγο παραπάνω επιθετικό απ’ ό,τι έπρεπε», σχολίασε από την πλευρά της η Μαίρη Αργυριάδου και συνέχισε, «Οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους, πληρώνονται για να παίξουν τα δικά σου πλάνα. Είναι αλληλένδετα τα επαγγέλματα»... «Εμείς δε βγήκαμε να κουνήσουμε το δάχτυλο, να πούμε τι είναι σωστό και τι δεν είναι. Είναι πολύ άσχημος ο χαρακτηρισμός, δεν το περίμενα προσωπικά», επισήμανε από τη δική της πλευρά ο Ετεοκλής Παύλου. «Εκεί το έχασε. Κι εμείς στον γάμο μας είχαμε ζητήσει να μην υπάρχουν κάμερες, γιατί δεν θέλαμε να αποπροσανατολιστούμε. Ήρθαν όμως κάποιοι και παρ’ όλα αυτά τους δώσαμε ένα cue», πρόσθεσε η Ελένη Χατζίδου.

Ούτε ο star του Hollywood να ήταν.

Αντιδράσεις και στο Happy Day
Αναφερόμενη στο περιστατικό η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε: «Έχουμε μάθει για τον γάμο τα πάντα και τα έχουμε μάθει από ανθρώπους που είναι πολύ κοντά στο ζευγάρι. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τέτοιο θέμα», με την Τίνα Μεσσαροπούλου να προσθέτει: «Και show what; Παντρεύεται ο Μουζουράκης και γίνεται ολόκληρο θέμα. Έτσι όπως το θέτει ο ίδιος, πραγματικά σκέφτεται ο άλλος ότι δεν θα πρέπει να στείλει κανείς κάμερα. Ούτε ο star του Hollywood να ήταν. Καταλαβαίνω την προσπάθειά του. Προς τους δημοσιογράφους τουλάχιστον, το συγκεκριμένο βίντεο το βρίσκω πάρα πολύ προσβλητικό. Λέει ντροπή το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Μεταξύ σοβαρού και αστείου λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες και για το ξεδιάντροποι, υπάρχουν σημεία πολύ απαξιωτικά». Έπειτα, η Σταματίνα ανέφερε: «Ο ρόλος μας είναι να πάμε να καλύψουμε τη χαρά του άλλου. Αν ο άλλος σου λέει ότι είσαι ανεπιθύμητος ξεδιάντροπος και έχεις τον στόλο σου».

Φαίη Σκορδά για Πάνο Μουζουράκη: «Δεν θα στείλω, όχι επειδή είσαι εσύ, αλλά δεν θα το έκανα σε κανένα»
«Αν έπαιρνε δέκα τηλέφωνα και το ζητούσε, εύχομαι και νομίζω ότι όλοι θα το είχαν σεβαστεί και κανένας δεν θα έστελνε. Αν κάποιος σου έστελνε και σου έλεγε ότι δεν θέλω να το καλύψεις, θα έστελνες κάμερα; Άρα, εγώ πραγματικά είμαι σε ροζ συννεφάκι. Εγώ δεν θα το έκανα. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που λέει ότι δεν θέλω κάμερα να στείλω κάμερα και την άλλη ημέρα να το παίξω» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά και έπειτα, πρόσθεσε: «Εγώ παιδιά δεν μπορώ να το κάνω και να το υποστηρίξω, λυπάμαι. Πάνο μου δεν θα στείλω, όχι επειδή είσαι εσύ, αλλά δεν θα το έκανα σε κανένα. Μπορείς μετά να έρθεις εδώ και να δώσεις συνέντευξη. Στην ζωή τα πράγματα δεν είναι μόνο της στιγμής και πολλές φορές όταν κάποιον τον σέβεσαι, έρχεται η στιγμή που στο επιστρέφει λίγο καθυστερημένα, αλλά επιστρέφεται. Έτσι χτίζονται οι σχέσεις σε μία Ελλάδα που είμαστε 100 άτομα μόνο» .

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση