ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«O Μουτσινάς δεν θα λείψει και πολύ από την τηλεόραση»

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση για τον Νίκο Μουτσινά

Για το τηλεοπτικό τους μέλλον, αλλά και για την απόφαση του Νίκου Μουτσινά να απέχει από την τηλεόραση την επόμενη σεζόν μίλησαν στη "Super Κατερίνα” ο Δημήτρης Μηλιόγλου και η Μαρία Φραγκάκη.

Αρχικά, ο Δημήτρης Μηλιόγλου ανέφερε: "Έχουμε δέσει, έχουμε σφαχτεί κιόλας. Όπως όλες οι παρέες τα ζούμε όλα. Ας κλείσει πρώτα η Ελένη, ας πάρει πρώτα τις δικές της αποφάσεις και τα επόμενα έπονται, να δούμε αν θέλει να συνεχίσουμε σαν ομάδα"

Με τη Μαρία Φραγκάκη να προσθέτει: "Περνάμε καλά. Ακόμα είναι νωρίς για ανανεώσεις, δεν έχει γίνει συζήτηση με το κανάλι. Συνήθως μετά το Πάσχα γίνονται αυτά. Τώρα που μας ρωτάς είμαστε στο Open. Υπάρχει περίπτωση να σου πούμε – και να μην θέλαμε – ότι δεν θέλουμε να είμαστε και του χρόνου;"

Για τον Νίκο Μουτσινά, η Μαρία Φραγκάκη είπε: "Έχω την αίσθηση ότι δεν θα λείψει και πολύ από την τηλεόραση. Έχει αφήσει κάτι τελίτσες. "Δεν θα κάνω δική μου εκπομπή". Ο νοών νοείτο, δεν ξέρω"

Σχετικά με τη νέα εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, ο Δημήτρης Μηλιόγλου ανέφερε: "Η εκπομπή, το είπα, δεν μου άρεσε. Είχε πάρα πολλές αδυναμίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι η Ελίνα δε μπορεί να κάνει πράγματα. Θεωρώ ότι πρέπει να τη βοηθήσουν λίγο να ανταπεξέλθει και στις δυσκολίες αυτής της δουλειάς. Είναι παλιακή εκπομπή", ενώ η Μαρία Φραγκάκη είπε: "Είναι πολύ καινούργια εκπομπή. Νομίζω ότι πρέπει να της δώσουμε χρόνο, όπως και σε όλες τις εκπομπές. Δεν έχει βρει ακόμα το concept που θέλει να υποστηρίξει. Αν με ρωτάς "τι εκπομπή είδες;", δε μπορώ να σου το περιγράψω".

ΠΗΓΗ: yupiii.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση