ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Μάρκος Σεφερλής δεν ήταν καλός σαν συνεργάτης»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή

Ο Νίκος Ασημάκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "MEGA Καλημέρα" μετά από χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη. Ο ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα του βήματα στον χώρο ενώ αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή.

Αρχικά, ο ίδιος παραδέχτηκε πως κατά τα χρόνια της τηλεοπτικής του επιτυχίας υπήρξε μία έπαρση η οποία στην πορεία περιορίστηκε:"Ο Γιώργος Κωνσταντίνου με ανακάλυψε. Δυστυχώς έχουμε χαθεί με τη Σοφία Αλιμπέρτη. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου την ψώνισα αλλά ευτυχώς η μάνα μου με μάζεψε. Τα χρήματα που παίρναμε τότε ήταν 50.000 δραχμές το επεισόδιο. Τηλεοπτικά τα χρήματα ήταν πολύ καλύτερα από ότι τώρα".

Στη συνέχεια, ο Νίκος Ασημάκης ξεκαθάρισε πως δεν έχει επαφές με τον Μάρκο Σεφερλή από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η συνεργασία τους επί σκηνής: "Σχέσεις δεν έχουμε με τον Μάρκο, να ναι καλά, έχει τραβήξει εκείνος την πορεία του, εγώ τη δικιά μου. Τελείωσε η θεατρική παράσταση που κάναμε τότε και δεν ξανασυναντηθήκαμε. Δεν ήταν και πάρα πολύ κάλος σαν συνεργάτης, ήταν πολύ συγκεντρωτικός. Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι μπορεί να υπάρχει άλλος ηθοποιός που βγάζει γέλιο".

yupiii.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση