ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Λιάγκας αποκάλυψε τον απίθανο λόγο που δεν του μιλά ο Θεοφάνους

«Πώς και μίλησε στην κάμερά μας; Μου κρατάει κακία από τότε που...»

Beautiful People team

Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού πραγματοποιούσε η Μαρία Μπακοδήμου, την ώρα που ο Γιώργος Θεοφάνους περνούσε από δίπλα της, με αποτέλεσμα να τον τσακώσει τόσο η ίδια, όσο και η κάμερα για δυο λόγια.

Ο Γιώργος Λιάγκας, βλέποντας αποσπάσματα στον «αέρα», ξαφνιάστηκε που ο γνωστός συνθέτης στάθηκε και είπε δυο ατάκες, καθώς όπως αποκάλυψε, δεν του μιλάει.

«Μιλάει στην κάμερά μας ο Θεοφάνους; Γιατί δεν μου μιλάει λέει εμένα καθόλου. Επειδή είπα ότι είχε δίκιο η Νατάσα Θεοδωρίδου, τότε που έδωσε τραγούδι της στον Μπουγά, το Φεγγάρι μου. Και μου κρατάει κακία», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν θα πρόλαβε να δει το μικρόφωνο από ποια εκπομπή ήταν…», σχολίασε η Δέσποινα Καμπούρη.

"Άσε ρε, είναι γατόνι ο Κύπριος", είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

 Δείτε το βίντεο:

Γιώργος Θεοφάνους: "Αυτή είναι η μεγάλη μου διαφωνία με τον πρώην σου"

Στην εκπομπή Buongiorno βρέθηκε καλεσμένος πριν από αρκετό καιρό ο Γιώργος Θεοφάνους, όπου αναφέρθηκε στη διαφωνία του με τον Γιώργο Λιάγκα σχετικά με ένα ζήτημα κληρονομικών δικαιωμάτων τραγουδιών.

Ο συνθέτης μίλησε ανοιχτά στη Φαίη Σκορδά, εκφράζοντας τη δική του θέση και εξηγώντας γιατί διαφωνεί με τον δημοσιογράφο. Όπως είπε ο ίδιος, "Είδα την ανακοίνωση που έκανε ο Ξαρχάκος και τον χάρηκα τον μαέστρο που το είπε. Ό,τι και να γίνει... Όταν ο κληρονόμος ή ο ίδιος δεν θέλει".

Η διαφωνία του με τον Γιώργο Λιάγκα, όπως εξήγησε, ξεκίνησε από τον τρόπο που χειρίστηκε το ζήτημα με την απαγόρευση από τον γιο του Μάνου Χατζιδάκι, Γιώργο να παραχωρήσει τα δικαιώματα των τραγουδιών του πατέρα του για χρήση από τον Γιάννη Χαρούλη και τη Νατάσσα Μποφίλιου.

"Αυτή ήταν και η μεγάλη διαφωνία μου με τον πρώην σου. Δεν του μιλάω του Γιώργου Λιάγκα από τότε. Χειρίστηκε πολύ λάθος το θέμα, λάθος είναι που το βάζω το τραπέζι αυτό, αλλά το τραγούδι ανήκει σε εμάς, αυτόν που το γράφει", είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Δείτε το βίντεο εδώ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση