ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O Ηλίας Μαμαλάκης αποχαιρετά την Βέφα Αλεξιάδου

«Ιστορικό πρόσωπο της τηλεόρασης, ο Θεός να την έχει καλά εκεί που πάει»

Beautiful People team

Η Βέφα Αλεξιάδου, υπήρξε ένα αγαπημένο πρόσωπο της τηλεόρασης, που για πολλά χρόνια «έμπαινε» στα σπίτια των τηλεθεατών με τις μαγειρικές της.

Η «εθνική μαγείρισσα» όπως δικαίως την αποκαλούσαν, πέθανε σήμερα 25.11.2024, σε ηλικία 91 ετών, σκορπώντας θλίψη σε όσους τη γνωριζαν και όχι μόνο.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε για τη Βέφα Αλεξιάδου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών, μετά από πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της στο «Super Κατερίνα», ο γνωστός μάγειρας μίλησε σε τηλεφωνικώς στην εκπομπή, λέγοντας πως «η Βέφα Αλεξιάδου είναι ένα ιστορικό τηλεοπτικό πρόσωπο».

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μαμαλάκης δήλωσε: «Είναι ένα ιστορικό πρόσωπο της τηλεόρασης. Δέχτηκε χιλιάδες πυρά από πολύ κόσμο, αλλά το έργο που επιτέλεσε ήταν πάρα πολύ σημαντικό».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δούλεψε μέχρι τα βαθιά γεράματα και λυπάμαι πάρα πολύ. Είχε πολλές ατυχίες στην προσωπική της ζωή. Ο Θεός να την έχει καλά εκεί που πάει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Το κλίμα στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα» στον ΑΝΤ1, με την Κατερίνα Καραβάτου και την Αφροδίτη Γραμμέλη να ξεσπούν σε δάκρυα στον αέρα της εκπομπής.

«Tρέμουμε όλοι»

«Κατέρρευσαν» Καραβάτου και Γραμμέλη on air στο «Καλοκαίρι Παρέα» – Τι συνέβη
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ