ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Ίαν Στρατής «τρολλάρει» τη Μαίρη Συνατσάκη (pic)

Η πιο... απρόσμενη throwback φωτογραφία τους

Ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη ζουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους τους τελευταίους μήνες με τον ερχομό της κόρης τους, της μικρής Ολίβια. Οι δυο τους δεν δημοσιεύουν πολύ συχνά κοινές τους φωτογραφίες ή βίντεο στα social media, κρατώντας χαμηλούς τόνους όσον αφορά την σχέση τους.

Οι συνεργασίες τους στο θέατρο τους έφεραν πιο κοντά

Παρ' όλα αυτά ο Ίαν Στρατής έκανε την «έκπληξη» και δημοσίευσε μια φωτογραφία τους από τα παλιά. Το στιγμιότυπο είναι από το musical «Cats», το οποίο είχε ανέβει την άνοιξη του 2018 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και σύμφωνα με τον Ίαν Στρατή, μάλλον ήταν και η συνεργασία που έφερε τη Μαίρη Συνατσάκη ακόμα πιο κοντά στον ίδιο, αφού όπως έγραψε με χιουμοριστική διάθεση «Το κορίτσι με ήθελε ήταν ξεκάθαρο». Παράλληλα, σημείωσε πως έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε μαρτυρώντας θα λέγαμε την «επέτειο της γνωριμίας τους» για εκείνον.

Και λέμε για «εκείνον» αφού αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που συνεργάζονταν μιας και τη σεζόν 2017-2018 οι δυο τους έπαιξαν μαζί για πρώτη φορά στην θεατρική παράσταση «Hair: The American Tribal Love-Rock Musical». Η ίδια η Μαίρη Συνατσάκη έχει αναφέρει ότι εκεί ήταν η πρώτη φορά που γνωρίστηκε με τον τραγουδιστή.

Πιο συγκεκριμένα είχε αναφέρει στη συνέντευξή της στη Σίσσυ Χρηστίδου:

«Υπάρχει ένα tweet, από τα πρώτα που έχω κάνει το 2015 ή το 2016 και νομίζω στον τελικό του X-Factor είχα γράψει «Ντάξει Ίαν». Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση που ήταν τόσο αντι-τηλεοπτικός, αλλά πάρα πολύ ταλαντούχος. Γνωριστήκαμε στο Hair, όταν μου είπαν να συμμετέχω μου είπαν και το όνομα του Ίαν και είπα «σοβαρή δουλειά φαίνεται να είναι για να έχουν πάρει και τον Ίαν», κι έτσι γνωριστήκαμε στ’ αλήθεια το 2018. Μου άρεσε που τον ήξερα πιο πριν, τον είδα να μεγαλώνει και να ωριμάζει. Είναι αλήθεια ότι ήρθε μαζί του αυτή η σκέψη του παιδιού, είναι γεννημένος μπαμπάς».

ΠΗΓΗ: queen.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση