ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπά κατά του Γιώργου Θεοφάνους!

«Ντροπή! Αποτελεί ύβρη»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

''Χαμός'' έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες, μετά την απόφαση του Γιώργου Θεοφάνους να παραχωρήσει τα δικαιώματα του τραγουδιού «Φεγγάρι», που έχει ερμηνεύσει η Νατάσα Θεοδωρίδου, στον Τάκη Μπουγά, ο οποίος το τραγούδησε παραφρασμένο σε διαφήμιση γνωστού πολυκαταστήματος.

Η κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα ''Πρωινό'' και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν τον Γιώργο Θεοφάνους στο αεροδρόμιο και φυσικά τον ρώτησε σχετικά με το θέμα. Ο γνωστός Κύπριος μουσικοσυνθέτης απάντησε χαρακτηριστικά: «Παιδιά δεν έχετε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθείτε; Υπάρχουν πιο σοβαρά, πίστεψέ με. Σε παρακαλώ, για όνομα του Θεού! Ξεχάσατε τα Τέμπη ξαφνικά»;


Η απάντησή του αυτή έκανε έξαλλο τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος ξέσπασε λέγοντας on air: «Είναι ντροπή να συγκρίνουμε τα Τέμπη, που είναι μια εθνική τραγωδία με ένα τραγούδι και αν έπρεπε να δοθεί. Είναι ντροπή! Ντροπή πραγματικά! Ασχολούμαστε μία και μιάμιση ώρα την ημέρα με αυτό, κάνοντας ρεπορτάζ. Θα μπορούσε ο κ. Θεοφάνους, που έκανε μαθήματα δημοσιογραφίας να απαντήσει διαφορετικά. Επίσης, σε μια τηλεόραση δεκάδων εκπομπών κάποιος θα ασχοληθεί και με αυτό. Ασχολούμαστε και με το lifestyle, δεν το αρνούμαστε. Είναι ένα θέμα που είναι υπαρκτό. Η Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε πολύ στεναχωρημένη. Αν ασχολούμαστε με τα Τέμπη, απαγορεύεται να ασχοληθούμε με αυτό; Ποιος το λέει αυτό; Ντροπή! Ντροπή και μόνο η σύγκριση. Αποτελεί ύβρη»!

 Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση