ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Γιώργος Λιάγκας για Γαρμπή Σχοινά

«Δεν γλωσσοφιλιέσαι στη τηλεόραση» –Απίστευτα σχόλια στο Πρωινό

Beautiful People team

Ένα παθιασμένο φιλί στην κάμερα έδωσαν ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή, σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media.

Την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου, ο Διονύσης Ατζαράκης ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα χιουμοριστικό βίντεο με πρωταγωνιστές το ζευγάρι. Ο κωμικός υποδυόταν ένα σύμβουλο γάμου, με τους δύο τραγουδιστές να προσποιούνται ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα στον γάμο τους.

Γιώργος Λιάγκας: Με την Αντωνά στο live του Βαρθακούρη Φωτογραφία

Κατά τη διάρκεια του τετράλεπτου βίντεο, οι τρεις τους αντάλλασσαν ατάκες, πολλές από τις οποίες βασίζονταν σε στίχους από μεγάλες επιτυχίες της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά. Στο τέλος του αποσπάσματος, το ζευγάρι φιλήθηκε με τον κωμικό να σχολιάζει «εγώ λέω να φύγω τώρα» και την τραγουδίστρια να απαντάει «τώρα αν φύγεις θα είναι ιεροσυλία», όπως λέει και στο κομμάτι της, «Ιεροσυλία».

Δείτε το βίντεο

@dionysisatzarakis Γαρμπή-Σχοινάς σε σύμβουλο γάμου @Kaiti Garbi @Dionisis Sxoinas #atzarakis #dionysisatzarakis πρωτότυπος ήχος - Dionysis Atzarakis

Το σκηνικό αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα και μέσα από το Πρωινό, δήλωσε την ξεκάθαρη αντίθεση του με το να φιλιέται κάποιος στην τηλεόραση.

Δείτε το βίντεο:

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση