
Beautiful People team
Σαν χθες στις 26 Σεπτεμβρίου 2005 – 20 ολόκληρα χρόνια πριν ακριβώς – έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά στις μικρές μας οθόνες η επιτυχημένη σειρά του Mega «Στο Παρά Πέντε».
Το βράδυ της Παρασκευής, ο Γιώργος Καπουτζίδης επέστρεψε στο… πατρικό του, στο σπίτι δηλαδή όπου και σαν Σπύρος έγραψε τηλεοπτική ιστορία μαζί με την γιαγιά Ειρήνη, ώστε να ενημερώσει τους τηλεθεατές για όσα θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας.
«Σήμερα είναι 26 Σεπτεμβρίου 2025, ακριβώς 20 χρόνια μετά. Ήταν 26 Σεπτεμβρίου 2005, Δευτέρα τότε ενώ σήμερα είναι Παρασκευή, που ξεκινούσε στο MEGA μια σειρά που άλλαξε τη ζωή πολλών από εμάς που συμμετείχαμε σ’ αυτή. Σίγουρα άλλαξε τη δική μου ζωή ριζικά και νομίζω πως άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε μέσα στην καθημερινότητα σας με τους φίλους, την οικογένεια σας, τους δικούς σας ανθρώπους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.
«Το Παρά Πέντε συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια ζωής και τα οφείλει σε εσάς. Εμείς μπορεί να δουλέψαμε γι’ αυτό αλλά εσείς, με την αγάπη σας, το κρατήσατε ζωντανό όλα αυτά τα χρόνια και ποιος ξέρει και πόσα χρόνια ακόμα. Θέλουμε, λοιπόν, να γιορτάσουμε αυτά τα 20 χρόνια και να τα γιορτάσουμε μαζί σας» πρόσθεσε, ακόμα, ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός.