ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του

Πρόκειται για ένα από τα πιο χλιδάτα σημεία της Ελλάδας

Μετά την απόκτηση τριών παιδιών και έχοντας καταλάβει πως ο ένας συμπληρώνει τον άλλον, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του Μαράια ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day θα πραγματοποιηθεί στην Πύλο.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, ο σούπερ σταρ του NBA έχει ήδη "κλείσει" το ξενοδοχείο Costa Navarino για να φιλοξενηθούν οι καλεσμένοι του ίδιου και της συντρόφου του, και όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή θα είναι ανοιχτός και θα περιλαμβάνει όχι μόνο με επωνύμους καλεσμένους από διάφορα μέρη της γης, αλλά και φίλους και γνωστούς του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τα Σεπόλια όπου μεγάλωσε.

Τις προετοιμασίες του γάμου έχει αναλάβει μεγάλη εταιρεία, ενώ ήδη έχουν μοιραστεί τα πρώτα προσκλητήρια του γάμου.

Να θυμίσουμε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια έχουν αποκτήσει τρία παιδι και παρά το ότι ζουν μόνιμα στις ΗΠΑ, τα καλοκαίρια φροντίζουν πάντα να επισκέπτονται Ελλάδα. Μάλιστα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει φτιάξει ένα νέο μεγάλο σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό όπου μένει όλη η οικογένεια όταν ταξιδεύει στην Αθήνα. Παράλληλα, η οικογένεια έχει ακόμη ένα σπίτι στο Costa Navarino.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση