ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νίκος Κοκλώνης: Η αποκάλυψη για την ιστορική συνάντηση που δεν θα αρέσει στη Δέσποινα Βανδή

Όσα είπε ο παρουσιαστής για τη συνάντηση Βίσση-Βανδή

Στην πρεμιέρα της εκπομπής «Μεσάνυχτα» βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ τα ξημερώματα της Πέμπτης, 14 Ιανουαρίου, ο παρουσιαστής και παραγωγός, Νίκος Κοκλώνης, μιλώντας για όλα στην παρουσιάστρια της εκπομπής, Ελεονώρα Μελέτη.

«Έλεγα, λοιπόν, στην Άννα: "Άννα η Δέσποινα δεν είναι αυτό που νομίζαμε"»

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη μουσική συνάντηση της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση στη σκηνή του «Just The 2 Of Us», αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της πρώτης συνάντησης των δύο σταρ.

Ο παρουσιαστής, ωστόσο, αποκάλυψε μία πληροφορία που μάλλον δεν θα αρέσει στην κριτή του μουσικού σόου αφού, όπως είπε, τόσο ίδιος όσο και η Άννα Βίσση θεωρούσαν ότι η τραγουδίστρια είναι... ξινή.

«Νομίζω υπήρχε μια κοντρούλα ανάμεσα στην Άννα και τη Δέσποινα. Την Άννα την ξέρω χρόνια και μου είχε κάνει και πλάτες στα προσωπικά μου. Τη Δέσποινα τη γνώρισα μέσα από το J2US. Στην αρχή ήμουν λίγο επιφυλακτικός γιατί δεν ήξερα τι άνθρωπος ήταν. Στην αρχή αναρωτιόμουν και έλεγα μήπως είναι ξινή; Τελικά, όχι απλά δεν είναι ξινή, αλλά είναι ψυχούλα και από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Έλεγα, λοιπόν, στην Άννα: "Άννα η Δέσποινα δεν είναι αυτό που νομίζαμε". Πήγαινα στην Δέσποινα μου έλεγε: Δεν θέλει η Άννα" και η Άννα μου έλεγε το αντίθετο. Τους ζήτησα σαν δώρο να τραγουδήσουν μαζί στο J2US και μου έλεγαν: "Αποκλείεται να γίνει". Μετά η Άννα μου είπε να το κάνουμε γραμμένο, αλλά τους είπα ότι το θέλω ζωντανό. Η πρώτη συνάντηση έγινε σπίτι μου. Όταν μπήκε η Άννα στο σπίτι και είδε τη Δέσποινα άρχισε αυθόρμητα να τραγουδά: "Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη"», ήταν οι αποκαλύψεις που έκανε για τη μεγάλη συνάντηση.

Δείτε εδώ την ιστορική συνάντηση των δύο σταρ που πραγματοποιήθηκε στον τελικό του «Just The 2 Of Us» το Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση