Beautiful People team
Happy Day: Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών εντόπισαν την Νικολέττα Ράλλη σε έξοδό της και εκείνη στάθηκε για να κάνει δηλώσεις.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια, ρωτήθηκε και για τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Ανδρούτσο, και απάντησε με ευγένεια και ειλικρίνεια για τον χωρισμό τους.
«Είμαστε πολύ καλά μετά τον χωρισμό, δεν γράφτηκε κάτι το οποίο με έκανε να εκπλαγώ ή να στενοχωρηθώ. Και με όσα γράφονται κατά καιρούς για εμένα, είμαι πολύ ευνοημένη θεωρώ από τους δημοσιογράφους. Μπορεί να παίζει ρόλο το ότι έχω ασχοληθεί με την τηλεόραση, είναι πάρα πολύ προσεκτικοί, ευγενικοί και με σεβασμό. Όταν γίνεσαι γονιός, σκέφτεσαι το παιδί σου για το οτιδήποτε. Ακόμη που είμαι εδώ σκέφτομαι το παιδί μου….», είπε η Νικολέττα Ράλλη.
Και πρόσθεσε σε άλλο σημείο: «Έχω να δω τηλεόραση τρεις μήνες, δεν ξέρω γιατί! Έτυχε και είχα πάρα πολύ δουλειά. Είχα χάσει τον μπαμπά μου, έλειπα συνέχεια και είναι τελείως άλλο το πρόγραμμά μου».
Δείτε το βίντεο:




























