ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
15° Λευκωσία,
25 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις από τη Σοφία Μπεκατώρου

Δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από Ολυμπιονίκη, όταν ήταν 16 ετών

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου λίγους μήνες μετά την καταγγελία της για σεξουαλική κακοποίηση από παράγοντα της ιστιοπλοΐας.

Η Ολυμπιονίκης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα» και τη Ζωή Λιάκα και προέβη σε ακόμα μία συγκλονιστική αποκάλυψη, αφού ανέφερε ότι στα 16 της δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από ένα πολύ μεγάλο αθλητή και Ολυμπιονίκη.

Ακολουθεί το σχετικό κομμάτι από τη συνέντευξη:

- Θα μου πείτε ένα παράδειγμα που εκείνη την εποχή το αφήσατε στην άκρη και τώρα το αναγνωρίζετε ως βία; Σεξουαλική παρενόχληση είχατε αντιμετωπίσει ως παιδί;

- Ναι (σ.σ. είχα αντιμετωπίσει σεξουαλική παρενόχληση ως παιδί) από πολύ μεγάλο αθλητή, Ολυμπιονίκη, όταν ήμουν 16 ετών, ο οποίος ευτυχώς άκουσε το όχι που του είπα» λέει αρχικά η Σοφία Μπεκατώρου και προσθέτει: «Το έχω καταθέσει στον εισαγγελέα, αλλά είναι δευτερευούσης σημασίας σε σχέση με αυτό που συνέβη από παράγοντα. Ήταν Σεπτέμβριος, κάναμε προπόνηση στον Πειραιά και επειδή φυσούσε πάρα πολύ δεν μπορούσαμε να βγούμε με σκάφος. Εκείνος είχε ένα τζετ σκι και μου πρότεινε να πάμε να δούμε τον καιρό. Δέχτηκα. Κάποια στιγμή βγάζει το τζετ σκι από την πίσω πλευρά της Μαρίνας Ζέας, προσποιούμενος ότι θέλει να φτιάξει κάτι, με ρίχνει πάνω στο τζετ σκι -υπ’ όψιν ήταν 100 κιλά- και με κοιτάζει. Του λέω “τι κάνεις;”. Μου απάντησε “έλα τώρα, δεν θέλεις;”. Του απάντησα “όχι” και εκείνος με άφησε και επιστρέψαμε πίσω.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Σοφία Μπεκατώρου ανέφερε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό το είχε περιγράψει στον πατέρα της, ο οποίος της απάντησε: «Έλα ρε Σοφία, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο αυτός ο άνθρωπος ήθελε κάτι ερωτικό από σένα. Από αυτόν έχεις να μάθεις πολλά, συνέχισε». Η γνωστή Ολυμπιονικης συνέχισε λέγοντας: «Φυσικά, ο πατέρας μου δεν ήθελε να με θέσει σε κίνδυνο. Απλώς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι το παιδί του, που ήταν 16 ετών, κάποιος άλλος το έβλεπε ως γυναίκα. Κρίνοντας από τον ίδιο, αδυνατούσε να φανταστεί ότι ένας άνθρωπος πολύ μεγαλύτερος από μένα θα μπορούσε να συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο».

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις πρώτες αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου, πολλές είναι οι γυναίκες, επώνυμες και μη, οι οποίες βρήκαν το θάρρος και τη δύναμη να μιλήσουν για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που βίωσαν οι ίδιες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση