ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Λευκωσία,
24 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Νέα καταγγελία για γνωστό Έλληνα ηθοποιό

«Με βιντεοσκοπούσε την ώρα της συνεύρεσής μας παρά τη θέλησή μου»

Νέα καταγγελία για γνωστό ηθοποιό στο ΣΕΗ…

Όπως ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης στο ''Πρω1νό'', πρόκειται για Έλληνα ηθοποιό που έπαιζε σε επιτυχημένο σίριαλ στην τηλεόραση. Το περιστατικό δεν έχει ακουστεί ξανά μέχρι σήμερα, με το θύμα να περιγράφει τα όσα βίωσε σχεδόν δύο δεκαετίες πριν.

«Με βιντεοσκοπούσε την ώρα της συνεύρεσής μας παρά τη θέλησή μου και το έδειχνε σε όλους. Από εκεί το έμαθα κι εγώ. Δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που μου συνέβαινε! Πήγα κατευθείαν στην αστυνομία αλλά δε με βοήθησε κανένας! Πανικοβλήθηκα, δεν ήξερα πια που να στραφώ. Προκειμένου να το διαχειριστώ, χρειάστηκε να απευθυνθώ σε ψυχολόγο και μου πήγε καιρό να συνέλθω από αυτό που είχα ζήσει», αναφέρει στην καταγγελία της η γυναίκα ηθοποιός στο πειθαρχικό του ΣΕΗ που ακούστηκε στο Πρω1νό.

Μάλιστα, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην κάμερα του Πρω1νού, τονίζοντας ότι «σε αυτή τη συνέλευση αποφασίστηκε η διαγραφή ενός μέλους μας, δεν θα το έλεγα αλλά ήδη γράφτηκε στο Facebook από ηθοποιούς… Θα βγει επίσημη ανακοίνωση, δεν είναι από τους πολύ πασίγνωστους ηθοποιούς. Διεγράφη για λόγους σεξουαλικής παρενόχλησης. Υπήρχε καταγγελία στο Πειθαρχικό Συμβούλιο εδώ και πολύ καιρό, και αφού εξετάστηκε, πήγε στο Διοικητικό κι από εκεί στο Ανώτατο Όργανο που είναι η Γενική Συνέλευση. Είναι υπόθεση που είναι παραγεγγραμένη».

Πηγή: faysbook.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gossip  |  Media  |  Viral  |  Ελλάδα  |  #metoo

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση