ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Μακάρι να είχα τώρα σύζυγο τον Φουστάνο»

Η δήλωση που θα συζητηθεί

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο στη ραδιοφωνική εκπομπή του στο Κοσμοράδιο 95,1 έδωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για πολλά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Γιώργο Θεοφάνους, και το θέμα που προέκυψε με το τραγούδι ''Φεγγάρι μου'', αλλά και στον πρώην σύζυγό της, τον πλαστικό χειρουργό, Ανδρέα Φουστάνο και τις πλαστικές επεμβάσεις, τις οποίες φημολογείται ότι η ίδια έχει κάνει.

Αρχικά αναφερόμενη στην απόφαση του Γιώργου Θεοφάνους να επιτρέψει το πετυχημένο τραγούδι ''Φεγγάρι'', να ακουστεί σε διαφήμιση γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών, η Νατάσα Θεοδωρίδου είπε: «Ο Γιώργος είναι ένας από τους ανθρώπους, που μου έδωσε πάρα πολλά δώρα, πολύ ωραία τραγούδια, που θέλω να πιστεύω ότι κι εγώ ήμουν ένα καλό όχημα γι’ αυτά τα τραγούδια. Ήταν δίκαιη δηλαδή αυτή η επαφή μεταξύ μας, και απλά κατ’ εμέ υπέπεσε σε ένα σφάλμα γιατί τα τραγούδια έχουν μία αποστολή μόνο και αυτή έχει αποδειχθεί μέσα στον χρόνο. Το ''Φεγγάρι'' έχει αποδείξει τι τραγούδι είναι και δε νομίζω ότι έχει καμία σχέση με οτιδήποτε αστείο. Δεν μπορούσα να αντιδράσω και αυτό ήταν το χειρότερο από όλα, γιατί θα το ξαναπώ, ότι το θεωρώ δικό μου τραγούδι».

Τέλος, η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε για τα δημοσιεύματα, που κυκλοφορούν εδώ και χρόνια, σύμφωνα με τα οποία, ο πρώην σύζυγός της, Ανδρέας Φουστάνος την έκανε αγνώριστη από τις πλαστικές επεμβάσεις, λέγοντας: «Αυτό ως ένα βαθμό το κατανοώ κι ευτυχώς τότε είχα και τον Ανδρέα κοντά μου και το αποδομούσε αμέσως. Τότε δεν χρειαζόταν να κάνω πλαστικές επεμβάσεις. Μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγό, αλλά εντάξει έχουμε ελευθέρας και μπορούμε να μπαινοβγαίνουμε».

 Ακολουθεί το βίντεο με τη συνέντευξη:

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση