ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ναταλία Λιονάκη: Νέες φωτογραφίες από τη ζωή της ως μοναχή Φεβρωνία

Οι νέες πληροφορίες για τη ζωή της σήμερα

Νέες πληροφορίες για τη ζωή της Ναταλίας Λιονάκη που τα τελευταία 15 χρόνια έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια και έχει αφιερωθεί στον μοναχισμό, έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και η Φαίη Φώτου, η οποία μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφίες από την ζωή της αποκαλύπτοντας τι κάνει και που βρίσκεται.

Αναλυτικότερα, ο επίσκοπος Μάρκος Κισούμου μίλησε στο στην εκπομπή του ΑΝΤ1 την Τετάρτη 21/2 και ανάμεσα σε άλλα, αποκάλυψε πως η μοναχή Φεβρωνία ζει στην Δυτική Κένυα καθώς έχει χειροτονηθεί εκεί και διατελεί το έργο της.

«Βρισκόμαστε στο Κισούμου στην Δυτική Κένυα. Εκεί το έργο μας είναι περισσότερο για την ιεραποστολή. Επιβλέπουμε τις ανάγκες των ανθρώπων, τη διατροφή των παιδιών στο σχολείο. Τους διδάσκουμε για τη θρησκεία μας και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε τις ανάγκες τους. Έχει χρόνια που η μοναχή Φεβρωνία (Ναταλία Λιονάκη) είναι εκεί, επί του μακαριστού προκατόχου μου. Δεν έχω ασχοληθεί ούτε επέμβει στο ιστορικό της. Εγώ ξέρω μόνο ό,τι υπάρχει τώρα, μας βοηθάει στο έργο μας και στο μοναστήρι», είπε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κισούμου, Μάρκος.

«Δεν ισχύει ότι έρχεται συχνά στην Ελλάδα, το έργο της είναι εκεί. Και οι τρεις μοναχές που έχουμε εκεί είναι ευτυχισμένες, ζουν τον Χριστό. Δεν θα ήθελα να μιλήσω προσωπικά για κάποια, όλη η ζωή τους είναι ησυχαστική. Είναι χαρούμενη», πρόσθεσε για τη Ναταλία Λιονάκη ο επίσκοπος.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τη ζωή της πρώην ηθοποιού στο βίντεο που ακολουθεί:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση