ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν τιμάς τον λόγο σου σαν άνδρας!»

Ο Μπο τα «χώνει» στον Μάριο Πρίαμο και ξεκαθαρίζει τα πράγματα με την Καρολίνα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή ''Πρωινό'' βρέθηκε το πρωί της Δευτε΄ρας (6/02) ο Μπο.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μετά από όλα όσα συνέβησαν στο Survivor All Star με την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο, ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα.

Αρχικά ο Μπο ανέφερε: «Έμενε αρκετά στο σπίτι μου. Γνωριζόμασταν ενάμιση μήνα, εγώ το ξεκίνησα. Ήθελα, ήθελε, πίστευα ότι πάει καλά. Είχε πει και στον αδελφό της ότι ήταν ερωτευμένη. Εγώ την πήγα στα γραφεία για να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο. Καταλάβαμε, με αυτά που είπε, ότι ξεκίνησε το φλερτ με τον Μάριο, ενώ ήμασταν μαζί. Ακόμα και την τελευταία μέρα που μιλούσαμε ενώ ήταν στον Άγιο Δομίνικο μου έλεγε όλα αυτά που λένε τα ζευγάρια. Μάλιστα, περνούσε ο Μάριος Πρίαμος και μου έλεγε θα στην προσέχω, αυτό είναι χειρότερο. Δεν μπήκα στη διαδικασία να μιλήσω μαζί της, δεν θέλω να ακούσω τη γνώμη της πλέον, δεν υπάρχει λόγος. Δεν έχω ερωτήσεις, δεν υπάρχει κάτι να μάθω».

Στην συνέχεια ο Μπο μίλησε για τον Μάριο Πρίαμο, λέγοντας: «Να μου λες, ότι θα στην προσέχω… δεν τιμάς τον λόγο σου σαν άνδρας. Το θεωρώ άνανδρο όλο αυτό. Ή κάτι ψηνόταν από πριν, γιατί είναι λίγο παρατραβηγμένο. Εγώ ξέρω ότι τα είχε με την Ελευθερία Ελευθερίου. Σαφώς και την πείραξε την Ελευθερία, τράβηξε τη δική της ιστορία. Το φάουλ του Μάριου είναι διπλό!».

Τέλος, ο Μπο ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει μέλλον για εκείνον και την Καρολίνα λέγοντας: «Δε γίνεται να της ξαναδώσω δεύτερη ευκαιρία. Θα της έλεγα απλά, να πήρε ένα μάθημα και να μην το ξανακάνει».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση