ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπέττυ Μαγγίρα – Η αποκάλυψη για τη Μαρινέλλα

Λύγισε on air – «Μου είπε πως, αν δεν ...»

Beautiful People team

Η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στο πλατό του «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε με ειλικρίνεια για όσα έχει βιώσει στην τηλεόραση, τις συνεργασίες που δεν την ικανοποίησαν αλλά και τα σημαντικά μαθήματα που κράτησε.

Αρχικά, αναφέρθηκε στις προτάσεις που έχει καταθέσει σε κανάλια, οι οποίες –όπως είπε– δεν προχώρησαν: «Έχω πάει πολλές προτάσεις σε κανάλια, αλλά κανείς δεν τολμάει, δυστυχώς. Είναι ένας λόγος που παίρνει την κατρακύλα. Στην ΕΡΤ δεν έκανα εγώ την πρόταση, με φώναξαν, τη φτιάξαμε εώς ότου ναυάγησε. Δεν θα εξηγήσω εγώ το γιατί, λυπάμαι το χρόνο και τον κόπο μου, αλλά συμβαίνουν αυτά τα πράγματα».

Η ίδια ξεκαθάρισε πως επιθυμεί να κάνει πράγματα που της ταιριάζουν και την εκφράζουν: «Όταν φωνάζεις εμένα, με φωνάζεις για συγκεκριμένο λόγο, όχι για να είμαι διεκπεραιωτική. Ξέρεις τι παίρνεις και από τη στιγμή που το ξέρεις, άσε με να στο δώσω. Αν δεν θες, μην με φωνάζεις».

«Αυτό έγινε και στο I Love ΣουΚου»

Η συζήτηση προχώρησε στις δύσκολες συνεργασίες που, όπως παραδέχτηκε, ανέχτηκε στο παρελθόν για χάρη των απαιτήσεων των καναλιών. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια σημείωσε: «Βλέποντας τα χρόνια, ανέχτηκα συνεργασίες και ανθρώπους που δεν έπρεπε να δεχτώ. Μπορεί να μην ήθελα και να ήθελε το κανάλι προκειμένου να εξυπηρετήσει κάποιο σκοπό και να βάλει κάποιον άνθρωπο που προωθεί. Στην τελική θα το πληρώσουμε όλοι, πρώτα και καλύτερα εγώ, αν και δεν θεωρώ ότι σε αγγίζει ατομικά. Συνολικά θα χάσει το αποτέλεσμα όταν φέρεις έναν άνθρωπο που δεν το αξίζει. Αυτό έγινε και στο I Love ΣουΚου».

Η συγκίνηση για τη Μαρινέλλα

Ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά ήταν όταν μίλησε για τη συνεργασία της με τη Μαρινέλλα, μια εμπειρία που –όπως είπε– την καθόρισε: «Μου είπε πως, αν δεν σεβαστείς εσύ τον ίδιο σου τον εαυτό, δεν θα σε σεβαστεί κανένας. Χαίρομαι που το βίωσα δίπλα της και συγκινούμαι. Αυτή η γυναίκα ήταν δώρο Θεού, καλλιτεχνάρα».

«Τώρα δεν με ενδιαφέρει να επιστρέψω»

Τέλος, η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε στην περίοδο που συνεργάστηκε με τον ΑΝΤ1, εξηγώντας πως η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου ήταν «κενή έξι χρόνια» και χρειαζόταν χρόνο για να χτιστεί: «Η ζώνη στον ΑΝΤ1 ήταν κενή έξι χρόνια. Από τη στιγμή που με πήραν έπρεπε να μου δώσουν χρόνο. Τώρα δεν με ενδιαφέρει να επιστρέψω, με τις θεματολογίες που υπάρχουν σήμερα, δεν ταιριάζω».

tlifegr Η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε για πρώτη φορά καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» με την Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωί της Κυριακής 7 Δεκεμβρίου, λίγα χρόνια αφότου βρίσκονταν τηλεοπτικά απέναντι. Η παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και performer αναφέρθηκε στην Μαρινέλλα και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Διάβασε περισσότερα στο tlife.gr #tlifegr #ΜπέττυΜαγγίρα #Μαρινέλλα #χαμογέλακαιπάλι #mega πρωτότυπος ήχος - tlifegr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση