ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μου έγραφαν να μη μείνω ποτέ έγκυος!»

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπά!

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της ''Super Κατερίνα'' τη Δευτέρα (4/10).

Αφορμή στάθηκε το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε ανάρτηση που έκανε μαζί με την σύντροφό του Ιωάννα Τούνη, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. 

Η παρουσιάστρια χαρακτήρισε “καθίκια” όλους όσοι μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν τέτοιου είδους σχόλια, ενώ αποκάλυψε πως και η ίδια έλαβε τέτοιου είδους μηνύματα, όαν είχε μιλήσει ανοιχτά για την κατάψυξη ωαρίων που έκανε.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ρε πάτε καλά; Θα αρχίσω πάλι να τσιτώνω όπως χθες. Ρε πάτε καλά εκεί στα social media; Βρίστε εμένα που λέτε χίλια δυο όλη την ώρα. Η άλλη περιμένει το μωράκι της. Πόση κακία κι ανηθικότητα; Πόσο καθίκι είσαι να μπαίνεις στη διαδικασία για μια γυναίκα που μπορεί και να τι σιχαίνεσαι, να γράψεις κάτι τέτοιο ενώ περιμένει το παιδάκι της. Και για μένα, όταν έκανα την κατάψυξη ωαρίων που μίλησα ανοιχτά, ξέρετε τι μου γράφανε; “Μωρή, να μη σταυρώσεις ποτέ γκόμενο και να μη μείνεις ποτέ έγκυος”. Τέτοιο μίσος… Πάμε λίγο να το δουλέψουμε αυτό γιατί η κοινωνία δε θα πάει μπροστά αλλιώς. Ζεν… Ζεν… Στον εαυτό μου μιλάω».

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση