ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μιλάω καλύτερα ελληνικά από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη»

Ποια πέταξε το «καρφί» της;

Η Ραμόνα Βλαντή έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του My Style Rocks. Επιπλέον η ίδια μίλησε και για την κριτική που έχει δεχτεί όσον αφορά στην προφορά της και στις γνώσεις που έχει για την ελληνική γλώσσα.

 

«Η Μέγκι Ντρίο γιατί να είναι στο My Style Rocks; Ως τι να είναι; Και εγώ αύριο παίζω ποδόσφαιρο. Τι σημαίνει; Όλα τα μοντέλα ντύνονται καλά και ξέρουν από ρούχα; Ποιες γνώσεις έχει, για να μπορεί να το κρίνει αυτό;» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα ελληνικά της τονίζοντας ότι μιλάει καλύτερα την ελληνική, από πολλές άλλες γυναίκες: «Νομίζω δεν συγκρίνονται τα δικά μου ελληνικά με τα ελληνικά πολλών κοριτσιών στον χώρο. Έχω κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια και νομίζω το λεξιλόγιο που έχω εγώ, αν το συγκρίνω με άλλες Ελληνίδες, ας πούμε την Δήμητρα Αλεξανδράκη, εγώ μιλάω πολύ καλύτερα ελληνικά. Είμαι ένας μορφωμένος άνθρωπος, μιλάω 4 γλώσσες. Ας μας πουν πόσες γλώσσες μιλούν και οι ίδιες».

Πηγή: protothema.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

«Ραγίζει καρδιές» η ανάρτηση του γιου του

Ράκος ο Τάσος Χαλκιάς

Στάχτη το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό – «Ραγίζει καρδιές» η ανάρτηση του γιου του (Φωτογραφία)
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Τι συνέβη

Χαμός με Super Κική

Τσακώθηκε στο αστυνομικό τμήμα όταν πήγε να βγάλει νέα ταυτότητα – Τι συνέβη (Βίντεο)
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Η σειρά διαγράφηκε από το αρχείο της ΕΡΤ το 1983

Δυστυχώς

Η σειρά της ΕΡΤ που έκανε 74% τηλεθέαση και δεν σώζεται στο αρχείο της
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ
Τι συμβαίνει μεταξύ τους - Bίvτεo

«Αμάν ρε Νίκο!»

Η αντίδραση Μίνας Καραμήτρου μετά την αποκάλυψη Νίκου Στραβελάκη on air στο OPEN
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ