ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μικαέλα Φωτιάδη: «Έχω φάει πολύ ξύλο στη ζωή μου και από σχέσεις μου»

«Δεν θέλω να πιστεύω ότι, μετά από τέσσερα χρόνια σχέση, ο πρώην σύντροφός μου θα μου έκανε κάτι τέτοιο»

Η Μικαέλα Φωτιάδη απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες τα media, όταν δημοσιοποίησε σοκαριστικές φωτογραφίες της που μαρτυρούν τον άγριο ξυλοδαρμό της. Η πρώην Σταρ Ελλάς μίλησε για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα για το περιστατικό, που συνέβη στο κέντρο της Αθήνας.

«Εκείνο το βράδυ είχα βγει για διασκέδαση, άσχετα αν κατέληξε στο αντίθετο. Ο άνθρωπος που μου επιτέθηκε δεν ήταν Έλληνας, δεν μιλούσε καθαρά ελληνικά. Μου έλεγε “πολύ μιλάς, να μην μιλάς, μάθε να μη, μιλάς” κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι ακριβώς. Ήταν ξένος δεν ήταν Έλληνας, δεν μίλαγε καθαρά ελληνικά. Είχα σίγουρα σύγκρουση με κάποιον άνθρωπο το τελευταίο διάστημα, αλλά με τον καιρό μαθαίνω ότι και με άλλα άτομα είχα, χωρίς να το ξέρω. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι τελικά στον κύκλο μου, που δεν είναι τόσο κοντά μου όσο φαίνονται, οπότε να σου πω την αλήθεια δεν γνωρίζω ποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο», δήλωσε η Μικαέλα Φωτιάδη στην εκπομπή «Επί Τόπου» και τον Νάσο Γουμενίδη.

«Δεν γνωρίζω ποιος θα έκανε κάτι τέτοιο. Πολλοί μίλησαν για την πρώην σχέση μου. Επειδή ειπώθηκαν κάποια ψέματα σε τηλεοπτικές εκπομπές, δεν θέλω να πιστεύω ότι, μετά από τέσσερα χρόνια σχέση, ο πρώην σύντροφός μου θα μου έκανε κάτι τέτοιο», σημείωσε το γνωστό μοντέλο για τον ξυλοδαρμό του.

«Ήταν προειδοποίηση, σαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα να κλείσω το στόμα μου. Δεν θα κλείσω το στόμα μου, δεν φοβάμαι καθόλου, ο σκοπός να φοβηθώ και να κλειστώ στο σπιτάκι μου δεν θα γίνει. Ακόμη συνέρχομαι. Δεν θα κάνω βήματα πίσω, μόνο μπροστά. Αυτός που μου επιτέθηκε θα πρέπει να φοβάται, γιατί πολύ σύντομα θα βγουν όλα στα φως», προειδοποίησε η Μικαέλα Φωτιάδη.

«Μου έχουν κάνει ανήθικες προτάσεις τα χρόνια που είμαι στον χώρο. Δεν σημαίνει ότι, όταν λες όχι, θα σε δέρνουν. Τι εννοεί ο κόσμος ότι έχω μπλέξει με trafficking; Δεν είμαι άνθρωπος που θα έκανε ποτέ έρωτα επί πληρωμή. Είναι εντελώς χαζό αυτό, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.

Ή μπλέκεις ή δεν μπλέκεις. Ο καθένας από τον καναπέ του θα κάτσουν να μιλήσουν χωρίς να ξέρουν το παραμικρό. Έχω φάει πολύ ξύλο στη ζωή μου και τα μισά δεν τα ξέρουν ούτε οι κολλητές μου», απάντησε η Μικαέλα Φωτιάδη στα σχόλια που άκουσε περί αγοραίου έρωτα.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση