ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μέλισσες: Το νέο επαγγελματικό βήμα τους, που κάνει πανικό

Οι εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει το νέο μουσικό ταξίδι τους

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Οι Μέλισσες, το πασίγνωστο συγκρότημα με τους εκατοντάδες θαυμαστές σε Ελλάδα και Κύπρο, έβγαλαν νέο άλμπουμ και αναμένεται να κάνει πάταγο.

Το «Duets» κυκλοφορεί από την Panik Records και βάζει την ξεχωριστή σφραγίδα του σε 24 αγαπημένα κομμάτια από ένα ευρύ φάσμα του ελληνικού τραγουδιού. Συνδυάζει διαφορετικά στυλ μουσικής από το παραδοσιακό και το λαϊκό, μέχρι το ροκ και το ποπ.

Συνοδοιπόροι σε αυτό το μουσικό ταξίδι είναι έντεκα καλλιτέχνες. Ο καθένας από αυτούς έχει διαγράψει μια επιτυχημένη διαδρομή στο ελληνικό τραγούδι. Πρόκειται για τους Toquel, Θέμη Αδαμαντίδη, Θανάση Βασιλόπουλο, Καίτη Γαρμπή, Σταμάτη Γονίδη, Κομπανία Βέρδη, Μαντώ, Δημήτρη Μπάση, Aναστάσιο Ράμμο, Μπάμπη Στόκα και Τάμτα.

 

Το άλμπουμ «Duets» έχει ήδη αποσπάσει θετικά reviews, καθώς κάποια από τα τραγούδια παρουσιάστηκαν από το γκρουπ και τους συναδέλφους τους, σε δύο τηλεοπτικές εκπομπές.

Το συγκρότημα έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου, μέσα σε αυτά τα 12 χρόνια που υπάρχει, με τις διαδοχικές μεγάλες επιτυχίες του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση