ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Με το Survivor ξεχρέωσα.. Ήταν ένας τρόπος για να αλλάξω τη ζωή μου»»

Ο Τάκης Καραγκούνιας απαντά για το αν θα ξαναπήγαινε στο Survivor

Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» βρέθηκε καλεσμένος ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος φυσικά δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη συμμετοχή του στο Survivor, στην εμπειρία του με΄σα στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και το ενδεχόμενο να συμμετείχε ξανά.

Ο πρώην παίκτης του αρχικά, ανέφερε: «Εγώ δεν κρύφτηκα ποτέ, αυτός είναι ο εαυτός μου. Αν δεν γουστάρω κάποιον, σηκώνομαι και φεύγω. Στο Survivor δεν μπορώ να το κάνω αυτό, οπότε ανέχομαι καταστάσεις. Ο κόσμος έχει καταλάβει ποιος είμαι».

Στη συνέχεια, μίλησε για το ενδεχόμενο να έμπαινε ξανά στο παιχνίδι, ενώ όπως αποκάλυψε, βοηθήθηκε πολύ οικονομικά από τα χρήματα που κέρδισε από το ριάλιτι. Όπως είπε: «Τους έχω ζαλίσει, το ξέρουν ότι θέλω σαν τρελός να ξαναπάω. Προπονούμαι όλη μέρα. Θέλω να πάω και να το σηκώσω. Δεν έχω καμία επίσημη πρόταση και απ' ό,τι γνωρίζω δεν έχει γίνει σε κανέναν. Είναι παραφιλολογία αυτά που λέγονται.. Το Survivor με βοήθησε πάρα πολύ οικονομικά, τα ποσά δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα. Είχα χρέη, ξεχρέωσα, φροντίζω την κορούλα μου όσο καλύτερα μπορώ. Ήταν ένας τρόπος για να αλλάξω τη ζωή μου».

Τέλος, ο Τάκης Καραγκούνιας δήλωσε: «Ακούω ότι θέλουν η Ασημίνα κι η Δαλάκα να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Δεν καταλαβαίνω. Γιατί θέλει η Δαλάκα να ξαναμπεί; Για να ξανακλέψει τους κανόνες; Η παραγωγή έκανε τα πάντα για να προστατεύσει το παιχνίδι, αλλά υπήρχαν και παίκτες που έκαναν παρανομίες».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση