ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαζωνάκης: Στα δικαστήρια με την αδελφή του για τα περιουσιακά

Ποια είναι η Βάσω Μαζωνάκη

Στις κυπριακές και ελληνικές ιστοσελίδες πρωταγωνιστεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα το όνομα του Γιώργου Μαζωνάκη και αυτό εξαιτίας της απόφασής του να κινηθεί νομικά κατά συγγενικού του προσώπου για την περιουσία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tlife ο καλλιτέχνης πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον της αδερφής του, Βάσως Μαζωνάκη, η οποία για χρόνια υπήρξε στενή συνεργάτιδά του και μάνατζέρ του.

Χθες, Τετάρτη 22 Μαΐου, εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για την προστασία της περιουσίας του στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά.

Η ανακοίνωση του συνηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη κ. Θεόδωρου Μαντά:

«Η δικηγορική εταιρεία Θεόδωρος Π. Μαντάς και Συνεργάτες έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο.

Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1, η αδελφή του από το 2020 έχει απομακρυνθεί από κοντά του, ενώ προχώρησε σε αγορά ακινήτου στα νότια προάστια με χρήματα του τραγουδιστή και άνοιγμα επιχειρήσεων, οι οποίες ήταν ζημιογόνες. Ο Γιώργος Μαζωνάκης όταν διαπίστωσε πως δεν είχε παρά ελάχιστα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς του, αποφάσισε να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα.

Ποια είναι η Βάσω Μαζωνάκη
Εδώ και χρόνια, πέραν από αδερφή του, η Βάσω Μαζωνάκη αποτελούσε στενή συνεργάτιδα του Γιώργου Μαζωνάκη, με τις σχέσεις τους -στα κοινωνικά δίκτυα τουλάχιστον- να φαίνονταν άψογες. Για την ιστορία να πούμε πως τα τελευταία χρόνια η Βάσω Μαζωνάκη διατηρεί σχέση με τον γνωστό σεφ, Δημήτρη Μακρυνιώτη, με τον ίδιο να την χαρακτηρίζει σε κάθε του συνέντευξη «βράχο στο πλευρό του».

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση