ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

MasterChef 6: Mε ανατροπή η πρεμιέρα

Τί είναι το «golden pin» που έχουν οι κριτές

Πρεμιέρα με ανατροπές έκανε σήμερα το MasterChef 6. O Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επέστρεψαν ως κριτές του ριάλιτι μαγειρικής του Star. Ο τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, ξεκινά για έκτη σεζόν την επιτυχημένη πορεία του να αναδείξει τον Έλληνα MasterChef 2022.

Οι τρεις κριτές επιφυλάσσουν εκπλήξεις για όσους καταφέρουν να αποσπάσουν 3 «ναι», θα έχουν και ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην επόμενη φάση. Ενώ όσοι κερδίσουν 2 «ναι» θα κατακτήσουν μια ποδιά και μια θέση στη συνέχεια του μαγειρικού διαγωνισμού.

Πιο συγκεκριμένα ο Σωτήρης Κοντιζάς τους ενημέρωσε για το «golden pin» το οποίο ο παίκτης που θα καταφέρει να το εξασφαλίσει από την οντισιόν κερδίζει απευθείας μια θέση στο σπίτι του MasterChef. Και οι τρεις κριτές βάζουν και 3 «golden pins». Καθώς μπορεί κάποιοι παίκτες με τις δημιουργίες τους να καταφέρουν να εντυπωσιάσουν τους και να μην χρειαστεί να αποδείξουν τίποτα άλλο κερδίζοντας με ένα πιάτο και μόνο την είσοδο τους στον διαγωνισμό.

«Κρατάμε στα χέρια μας το golden pin, είναι το εισιτήριο που σας στέλνει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef. Έχουμε ο καθένας μας από ένα. Θα το δώσουμε σε αυτόν/ή που αξίζει και το θέλει περισσότερο», ανέφερε ο Σωτήρης Κοντιζάς κατά την έναρξη του MasterChef.

«Κάντο με πάθος ή μην το κάνεις καθόλου»! Αυτό πιστεύουν ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και αναζητούν μάγειρες, που διαθέτουν έμπνευση, ενθουσιασμό, ενέργεια, δημιουργικότητα! Αυτό είναι το τέλειο “menu” του σωστού μάγειρα για αψεγάδιαστο, γευστικό αποτέλεσμα!

Αυτή τη σεζόν, οι τρεις chef δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να γευτούν άτολμα πιάτα αλλά ακραία πρωτότυπες, τολμηρές δημιουργίες! Δεν θέλουν δικαιολογίες αλλά δουλειά, επιμονή, αγάπη, σεβασμό στα υλικά και φαντασία! Δεν ζητούν απλώς την τελειότητα. Την απαιτούν ξεκάθαρα, για όσους καταφέρουν να κερδίσουν την πολυπόθητη ποδιά και να συνεχίσουν για να κατακτήσουν την κουζίνα του MasterChef 2022!

Και φέτος, οι κριτές θα επιλέξουν τους καλύτερους υποψήφιους και θα τους καθοδηγήσουν, ώστε ένας από αυτούς να αναδειχθεί ο Έλληνας MasterChef 2022.

Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του αλλά τον εαυτό του και τις εξαιρετικά εφευρετικές μαγειρικές δοκιμασίες του MasterChef 2022, θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει, πέρα από τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Πηγή: okmag.gr
Βίντεο: MasterChef Greece


ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Media  |  Gossip  |  Ελλάδα  |  Master Chef

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση