ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Master Chef: Επιστροφή - έκπληξη!

Ποιος παίκτης επέστρεψε και πάλι στο διαγωνισμό

Με μία επιστροφή ξεκίνησε το χθεσινό επεισόδιο του «Master Chef».

Συγκεκριμένα, ο κριτής Σωτήρης Κοντιζάς μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Τατιάνας ενημέρωσε ότι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής είναι εκείνος που θα επανέλθει στον διαγωνισμό. Έτσι, σύμφωνα με τα δεδομένα, οι παίκτες υποδέχτηκαν και πάλι πίσω τον Χριστόφορο Κατσιάνα.

«Καλησπέρα παιδιά, καλώς ήρθατε. Τρίτο mystery box, 19 είστε σήμερα στην κουζίνα, 20 κουτιά όμως έχουμε! Τι είχαμε πει; Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Τατιάνας δημιουργήθηκε ένα κενό. Το κενό αυτό είχαμε πει ότι θα αναπληρωθεί από τον παίκτη που είχε φύγει πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης της Τατιάνας. Αφού λοιπόν ολοκλήρωσε τις απαραίτητες ημέρες καραντίνας ας υποδεχτούμε κοντά μας για άλλη μία φορά τον Χριστόφορο» ήταν τα λόγια του Σωτήρη Κοντιζά.

«Μου έλειψαν οι φάτσες αυτές, σίγουρα και η κουζίνα. Δεν ξέρω ακόμα τι γίνεται, προσπαθώ να δω άτομα, να καταλάβω τι έχει παιχτεί», είπε ο Χριστόφορος όταν τον ρώτησαν για τα συναισθήματά του και όλοι χειροκρότησαν την επιστροφή του.

«Λόγω της αποχώρησης της Τατιάνας είσαι εδώ εσύ μαζί μας. Αποχώρησε ο Στέφανος και ο Νίκος Μπέκας και έχουμε και κάποιες άλλες αλλαγές. Αρχηγός στην μπλε ομάδα είναι πλέον ο Δημήτρης, νέο μέλος των Κόκκινων είναι η Φανή και νέο μέλος της μπλε ομάδας είναι ο Γιάννος. Εσύ θα μάθεις αργότερα» τον ενημέρωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Πηγή: fthis.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Media  |  Gossip  |  Ελλάδα  |  Master Chef

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση