Beautiful People team
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε σήμερα 1η Δεκεμβρίου η Μαρίνα Σάττι και έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις.
Θυμίζουμε ότι η ίδια λόγω προβλήματος υγείας και νοσηλείας ακύρωσε την εμφάνισή της στο MadWalk ενώ παράλληλα ήρθε ανακοίνωση και για αναβολή των συναυλιών της στην Αμερική.
«Καλά είμαι τώρα. Ήμουν εδώ κάποιες αρκετές μέρες και οι γιατροί μου είπαν τώρα ότι μπορώ να πάω στο σπίτι μου να συνεχίσω την ανάρρωση. Έχω λίγο δρόμο ακόμα αλλά από το σπίτι μου, δε χρειάζεται να νοσηλευτώ άλλο. Σήμερα κανονικά θα φεύγαμε για την Αμερική, για την περιοδεία που δεν θα γίνει. Μου έχουν δώσει πολλές οδηγίες για τον επόμενο καιρό», είπε σήμερα η Μαρίνα Σάττι κατά την έξοδό της από το νοσοκομείο.
Και συνέχισε: «Αυτό όμως που ήθελα να πω είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς, το λέω και συγκινούμαι, που έκαναν τρομερή δουλειά. Δεν φοβήθηκα, δεν ένιωσα καμία ανασφάλεια. Μια χαρά είμαι. Και από τον κόσμο δέχτηκα πολλά μηνύματα αγάπης. Τους ευχαριστώ όλους πολύ! Αυτή την εβδομάδα θα κάτσουμε να δούμε τις νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες, θέλαμε πάρα πολύ να το κάνουμε αυτό το ταξίδι».
Η επίσημη ανακοίνωση της ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ
«Η Μαρίνα Σάττι ολοκλήρωσε σήμερα τη σύντομη νοσηλεία της στη Γενική Κλινική του Ιασώ, από όπου και έλαβε εξιτήριο. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την άμεση ανταπόκριση και την άριστη φροντίδα που της παρείχαν κατά τη διάρκεια της παραμονής της.
Σύμφωνα με τις ιατρικές οδηγίες, η Μαρίνα θα παραμείνει για λίγες ημέρες σε πρόγραμμα ξεκούρασης. Η ομάδα της βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με τους διοργανωτές και πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες της αμερικανικής περιοδείας.
Προτεραιότητά μας είναι η πλήρης και ασφαλής επιστροφή της στις καλλιτεχνικές της δραστηριότητες. Ευχαριστούμε θερμά το κοινό, τους συνεργάτες και τα μέσα ενημέρωσης για τη διακριτικότητα, την κατανόηση και τη στήριξή τους». αναφέρει η ανακοίνωση.
Δείτε το βίντεο εδώ




























