ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαμαλάκης για Αλεξιάδου: Λυπήθηκα όταν έμαθα ότι κατεβαίνει στις ευρωεκλογές

H απάντηση της μαγείρισσας

Το σχόλιο του Ηλία Μαμαλάκη για την απόφαση της Βέφας Αλεξιάδου να κατέβει στις ευρωεκλογές υποψήφια με το ΛΑΟΣ κάθε άλλο παρά απαρατήρητο πέρασε. Ήταν φυσικά θέμα χρόνου να απαντήσει η μαγείρισσα. Ας πάρουμε όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης αναφερόμενος στην υποψηφιότητα της Βέφας Αλεξιάδου είπε: «Λυπάμαι που το έμαθα αυτό. Εγώ την αγαπώ πάρα πολύ την κυρία Βέφα και τη σέβομαι, αλλά στην ηλικία της και με το κόμμα που διάλεξε, δεν έπρεπε... Μπορεί διάφοροι να την έχουν χλευάσει, αλλά είναι ένα μυθικό πρόσωπο της μαγειρικής όσον αφορά την ελληνική τηλεόραση. Έπρεπε να σταθεί στο βάθρο που είναι. Έχει περάσει τα 80, δεν έχει να προσφέρει κάτι στην πολιτική. Ένας κουρασμένος άνθρωπος που έχει περάσει τα 80, τι να προσφέρει στην πολιτική; Και η μετακίνησή του είναι δύσκολη, πρέπει να έχουμε μια γνώση της ύπαρξής μας και να κάνουμε αυτό, το οποίο μπορεί να εκφράσει την αληθινή μας εικόνα».

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο τηλεοπτικός μάγειρας ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό» ότι λυπάται για αυτό, τονίζοντας παράλληλα, ότι σέβεται και αγαπάει τη Βέφα Αλεξιάδου.

Η απάντηση της Βέφας Αλεξιάδου

Στο αρχικό σχόλιο του Μαμαλάκη, την επομένη η Βέφα Αλεξιάδου απάντησε, λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί την τιμή αυτή την περίμενα πολύ καιρό από την πατρίδα μου» είπε αρχικά για την υποψηφιότητά της και στη συνέχεια τόνισε ότι η ίδια έχει προβάλει στο εξωτερικό τη χώρα της με τις μαγειρικές της.

 «Ο κ. Μαμαλάκης τα είπε με αγάπη, όπως θα έλεγα κι εγώ "Βέφα δεν κουράστηκες; Κάτσε ρε παιδάκι μου να ξεκουραστείς". Δεν τα είπε με κακία, είμαστε πρώτοι φίλοι. Τις προάλλες είπε τα καλύτερα ότι "η ελληνική κουζίνα χρωστάει πολλά στην κυρία Βέφα" και τον πήρα να τον ευχαριστήσω και μου είπε “την αλήθεια είπα”. Μην ψάχνεις να βρεις κάτι για μένα και τον Μαμαλάκη, είμαστε αγκαλίτσα».

Ακολούθως, για τα σχόλια του Ηλία Μαμαλάκη ότι είναι 80 ετών και «τι μπορεί να προσφέρει» η Βέφα Αλεξιάδου απάντησε: «Ένας άνθρωπος που έχει τα μυαλά 400 και έχει γνώση δεν γερνάει ποτέ, δεν φοβάται κανέναν. Δεν γερνάμε παρά μόνο όταν χάσουμε το μυαλό. Δόξα τω Θεώ τα έχω 400».

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση