ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Light: Η απάντησή του στον Snik

«Έτρωγε μόνο μπουνιές»

Τα επεισόδια από τη χθεσινή τελετή απονομής των MAD VMA 2022 και την άγρια συμπλοκή του με τον Snik και τους μπράβους του, θέλησε να σχολιάσει ο τραπερ Light. Κινδύνευσαν αρκετοί παρευρισκόμενοι κάτω από τη σκηνή, ανάμεσα τους και η Έλενα Παπαρίζου, που ανάμεσα στα χτυπήματα γλίτωσε από τύχη τον τραυματισμό.

Οι δυο τράπερς είναι γνωστό πως έχουν κόντρα μεταξύ τους. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις πρώτες απονομές και τα acts στη σκηνή. Το πρώτο θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον Snik και τον Light έγινε τη στιγμή που τραγουδούσε on stage η Τάμτα. Η τραγουδίστρια φυγαδεύτηκε με τη βοήθεια του Τάσου Ξιαρχό και της παραγωγής. Τα Vip άδειασαν για λίγη ώρα και έπειτα οι καλλιτέχνες επέστρεψαν και πάλι στις θέσεις τους.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέβηκε στο stage, έδωσε ένα μήνυμα ενότητας και έπειτα κάλεσε την Έλενα Παπαρίζου να παραλάβει το βραβείο της. Καθώς η τραγουδίστρια σηκώθηκε από τη θέση της και αγκάλιασε τους συνεργάτες της εμφανίστηκε ο τράπερ Light και δυο θέσεις πιο πέρα ξεκίνησε νέος άγριος καβγάς με τον Snik.

Λίγο αργότερα και οι δυο να βρέθηκαν στη σκηνή των βραβείων ζητώντας συγγνώμη. Πριν από λίγη ώρα ο Light μέσα από ένα Instagram Story θέλησε να σχολιάσει τα story του Snik. «Μάγκες, λίγη ντροπή δε βλάπτει. Να μη λέμε κραυγαλέα ψέματα στα social media. Mην παίζουμε τα θύματα. Υπάρχουν δυο χιλιάδες μάρτυρες που είδαν ότι εκεί που καθόμουν εγώ με την κοπέλα μου όμορφα και ωραία, ήρθε με τρία παλικάρια που μου την πέσανε. Έπειτα, όταν τελείωσε όλο αυτό επέστρεψα εγώ και τον χτύπησα πάνω στο stage εκεί που καθόταν..

Επίσης, δε μπορώ να καταλάβω το θράσος για φράσεις όπως, “το χέρι θα κόβεται” και “Κεντέρη τρέχα” από έναν άνθρωπο που το χέρι του δε το σήκωσε ούτε μια φορά όλο το βράδυ. Έτρωγε μόνο μπουνιές και σφαλιάρες. Μάλωσα με όλο το γήπεδο εκτός από τον Snik. Ο Snik δε σήκωσε το χέρι του όλο το βράδυ. Οπότε ας είμαστε πιο προσεκτικοί με τις λεξούλες που επιλέγουμε. Αυτό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Light.

Πηγή: okmag.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gossip  |  Ελλάδα  |  Light  |  Snik  |  Mad VMA

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση