ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λιάγκας για το διαζύγιο από την Σκορδά: «Πήγα σε γιατρό!»

«Πήγα σε γιατρό! Το αντιμετώπισα πάρα πολύ δύσκολα»

Διάφορες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή και ειδικά, για το διαζύγιό του από τη Φαίη Σκορδά έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω".

Πριν δούμε όσα είπε ο παρουσιαστής, να θυμίσουμε ότι ο άνκορμαν του ΑΝΤ1 υπήρξε κουμπάρος του γνωστού ζευγαριού, το οποίο αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή τον Νοέμβριο του 2016, μετά από έξι χρόνια γάμου.

Ως παιδί χωρισμένων, ο Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά: "Είμαι ένα παιδί ένα παιδί χωρισμένων γονιών, ένα παιδί άσχημα χωρισμένων γονιών.Έμεινα κάποια χρόνια με τη μητέρα μου. Ήρθαν σε μεγάλη σύγκρουση, δεν είναι το θέμα αυτό, πολλά ζευγάρια χωρίζουν με σύγκρουση. Το θέμα είναι ότι η μητέρα μου για πάρα πολλά χρόνια η μητέρα μου εξαφανίστηκε από τη ζωή μου. Δεν θέλω να πω τις συνθήκες κλπ. Αυτό από μόνο του είναι μία μεγάλη πληγή, η οποία δεν ξέρω αν κλείνει ποτέ".

Ο ίδιος, συνέχισε λέγοντας: "Όταν μια μάνα φεύγει βίαια πολλά χρόνια από τη ζωή ενός παιδιού, όταν κάποια στιγμή εσύ καλείσαι να χωρίσεις από τον άνθρωπό σου, το θεωρείς αφενός μία μεγάλη επιτυχία, το σκέφτεσαι διπλά, τετραπλά, μέχρι να πάρεις την οριστική απόφαση. Όταν αυτό αλλάζει, εσύ φέρεις ένα βάρος -το φέρω ακόμα- ότι πιθανόν τα παιδιά μου να λάβουν τον χωρισμό -που ήταν μία κοινή απόφαση, ένας ήρεμος και γλυκός χωρισμός από τη Φαίη- ως ότι ο πατέρας τους τα εγκαταλείπει όπως και εμένα ο γονιός μου".

Μιλώντας για την δ΄ύσκολη περίοδο του χωρισμού, ο Γιώργος Λίαγκας σημείωσε: "Το αντιμετώπισα πάρα πολύ δύσκολα. Πήρα βοήθεια, πήγα σε γιατρό. Ήταν για μένα μία πολύ δύσκολη περίοδος. Από την άλλη, το γεγονός ότι πέρασα πολύ άσχημα ως παιδί, με κάνει να προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται πιο κοντά στα παιδιά μου".

Ο κόσμος αγάπησε τη σχέση ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα. Πώς έφτασαν στον χωρισμό; Ο ίδιος απάντησε πάνω σε αυτό: "Όταν χωρίσαμε με τη Φαίη ήμασταν εδώ στον ΑΝΤ1. Το είπαμε κάποια στιγμή στον ΑΝΤ1 γιατί έπρεπε να σταματήσει και η συνεργασία η τηλεοπτική. Όταν το είπαμε μας παρουσίασαν μία έρευνα από εκείνες που κάνουν τα κανάλια η οποία έδειχνε ότι είμαστε το πιο αγαπημένο ζευγάρι στην Ελλάδα. "Τι κάνετε; Θα δημιουργήσετε αναταραχή, ο κόσμος πιστεύει ότι είστε το πιο αγαπημένο ζευγάρι" μας είπα. Άλλο τι γίνεται μέσα σε ένα ζευγάρι, που δεν έγινε καμία σφαγή με τη Φαίη. Χωρίσαμε πολύ γλυκά και ήρεμα. Προφανώς δύο άνθρωποι κάποια στιγμή δεν ταιριάζουν, δεν βγαίνει".

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση