ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λαζόπουλος για Καινούργιου: Ο Τσαγκρίδης είναι κτήμα της φαντασίας της

«Αυτός ο Φίλιππος δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια

Τα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε Μπάρκα - Καινούργιου και Τσαγκρίδη το προηγούμενο διάστημα σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Αναλυτικότερα, μέσα από το podcast του, ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε στον χωρισμό της παρουσιάστριας του «Super Κατερίνα» με τον τότε σύντροφό της, λέγοντας αρχικά: «Θυμάστε που είχε έναν Φίλιππο η Καινούργιου πριν από έναν χρόνο; Χώρισαν πριν από έναν χρόνο, αλλά αυτός όμως είναι… πώς να το πω; Οιονεί κτήμα της φαντασίας της Καινούργιου και επειδή τον είχε γνωρίσει αυτή στη Δανάη Μπάρκα, αυτός πήρε πρωτοβουλία και έκανε μεταβίβαση των συναισθημάτων του που είχε για την Καινούργιου στην πιο καινούρια, τη Δανάη».

Ακολούθως, ο ίδιος μιλώντας για την Καινούργιου και τις ψυχαγωγικές εκπομπές, σημείωσε: «Τώρα μαδάνε τα φτερά τους στα πρωινά, γίνεται χαμός, τα γκλίτερ, τα στρας φεύγουν, έχει αναστατωθεί η Καινούργιου, δεν μπορεί να το πιστέψει, δεν μπορεί να το χωνέψει, δεν το χωράει ο νους της, ο μεγάλος, ο μικρ... ο νους της, ο νους που έχει».

Στην συνέχεια, ο Λάκης Λαζόπουλος τόνισε: «Δεν είναι ερωτικό το θέμα είναι υστερικοεγωιστικό να το πω.Ψάχνουν αφορμή να πιαστούν από τα μαλλιά. Δηλαδή τώρα κρατιούνται με τα βίας "δεν θέλω να πιστέψω θα την πιάσω απ'το μαλλί", το βλέπεις αλλά τέλος πάντων. Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Κοιτάξτε, γύρω-γύρω, είναι γεμάτος ο κόσμος και ο ντουνιάς. Και μισό λεπτό ρε κορίτσια, αυτός ο Φίλιππος τέλος πάντων δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος τους Δεν του επιτρέπεται τι θέλει και τι δεν θέλει;. Ή μήπως επειδή είστε παρουσιάστριες εσείς έχετε τον πρώτο λόγο κι αυτός πρέπει να κάνει αυτό που θέλετε εσείς; Η ζωή είναι λούνα παρκ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση