ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κώστας Δόξας: Για πρώτη φορά

H φωτογραφία για την οποία κατήγγειλε την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση

Beautiful People team

Ο Κώστας Δόξας υπέβαλε νέα μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, Μαρίας Δεληθανάση, έπειτα από ένα περιστατικό που, όπως φαίνεται, η πρώην του δεν είχε βάλει κράνος στην κόρη τους και την είχε πάνω στο μηχανάκι.

Ο τραγουδιστής φέρεται να εξοργίστηκε όταν πληροφορήθηκε πως η πρώην σύζυγός του μετέφερε την 8χρονη κόρη τους από το σχολείο με μηχανή, χωρίς να της φορέσει κράνος.

Συνελήφθη η πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα, Μαρία Δεληθανάση Μετά από καταγγελία του

Ο καλλιτέχνης προσέφυγε αμέσως στις Αρχές και υπέβαλε μήνυση για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Λίγες ώρες αργότερα, το βράδυ της Πέμπτης γύρω στις 9, η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τη Μαρία Δεληθανάση, οδηγώντας τη στο αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

«Κάποιος πρέπει να πει κάτι. Και παλιότερα ανέβαινε (η κόρη μου) στο μηχανάκι και η μητέρα δεν είχε καν δίπλωμα. Οι αστυνομικοί με διαβεβαίωσαν ότι δεν μπορεί ο άλλος να πει ότι είναι προσωπικά δεδομένα, εφόσον αφορά στο παιδί και υπάρχει φωτογραφία. Της το έχω πει επανειλημμένως (να μην βάζει το παιδί στο μηχανάκι χωρίς κράνος), αλλά όταν προσπαθώ να μιλήσω για τα απολύτως λογικά που αφορούν το παιδί, με κλείνουν και με βρίζουν», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Δόξας.

Η Μαρία Δεληθανάση ανέφερε: «Η απάντηση θα δοθεί εκεί που πρέπει, στα δικαστήρια. Υπάρχει ένα παιδί που πρέπει να προφυλαχθεί. Αυτό που παρουσιάζεται δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Η μεγάλη της αποκάλυψη

«Ξέρω ότι δεν θα…»

Έκανε την μεγάλη αποκάλυψη η Κατερίνα Καινούργιου για την αποχώρηση της από την τηλεόραση
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ