ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κώστας Βουτσάς: Έσπασαν τον τάφο του

Απίστευτες ζημιές

Στην δημοσιότητα δόθηκαν το πρωί της Δευτέρας 20 Μαΐου φωτογραφίες από τον τάφο του Κώστα Βουτσά, μετά από ζημιές που υπέστη στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Συγκεκριμένα, οι εικόνες ήρθαν στη δημοσιότητα μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου και είδαμε πλάνα από τις ζημιές που υπέστη ο τάφος. Μιλώντας για το γεγονός η σύζυγος του ηθοποιού, Εύη Καραγιάννη δήλωσε σοκαρισμένη.

Δείτε το βίντεο

«Είμαι ειλικρινά σοκαρισμένη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό και πώς έγινε, αν το γνωρίζουν. Άμεσα θα επικοινωνήσω με το Κοιμητήριο των Αθηνών για να πάρω πληροφορίες. Βρίσκομαι στην Καβάλα, είχε καιρό να πάω στο μνήμα. Σε λίγες ημέρες θα βρεθώ εκεί για το μνημόσυνό του, όπου μνημόσυνο κάνω και εδώ στην Καβάλα κάθε χρόνο. Πρέπει να μάθουμε οπωσδήποτε τι έχει συμβεί» είπε η ίδια.

Ακολούθως, πρόσθεσε: «Το τρομερό είναι ότι εχθές το βράδυ τον έβλεπα στο όνειρό μου και πάντοτε μου δίνει μηνύματα. Τον βλέπω πάρα πολύ συχνά και μου δίνει μηνύματα. Εχθές το βράδυ τον έβλεπα και σήμερα ακούω και μαθαίνω αυτό το πράγμα. Είναι βεβήλωση μεγάλη».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, οι ζημιές προήλθαν μετά από διεργασίες εκταφής που έγιναν δίπλα από τον τάφο του Κώστα Βουτσά.  «Ήταν ιεροσυλία αυτό που έγινε, είναι δυνατόν να σπας τον τάφο ενός ανθρώπου, όποιος κι αν είναι αυτός» είπε, μεταξύ άλλων στην συνέχεια η αδερφή του Κώστα Βουτσά Νίτσα Σταματοπούλου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση