ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κωνσταντίνος Αργυρός: Χρησιμοποιούν το όνομά του για να αποσπάσουν χρήματα

Η δημόσια έκκληση του τραγουδιστή

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Το γεγονός έκανε ο ίδιος ο δημοφιλής τραγουδιστής γνωστό μέσω των social media, θέλοντας να προστατεύσει τους διαδικτυακούς του φίλους.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το απόγευμα της Πέμπτης (19/10), ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέφερε συγκεκριμένα: «Θέλω να σας ενημερώσω ότι αυτό είναι το μοναδικό προφίλ, το οποίο διαχειρίζομαι εγώ. Δεν έχω καμία σχέση με άλλα προφίλ, που μπορεί να έχουν το όνομά μου και θα ήθελα να σας παρακαλέσω να προσέχετε, διότι έχουν δημιουργηθεί ψεύτικα προφίλ και προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα. Εάν μπορείτε να κάνετε μια αναφορά μέχρι να δω κι εγώ τι μπορώ να κάνω. !ALERT!».

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Το κλίμα στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα» στον ΑΝΤ1, με την Κατερίνα Καραβάτου και την Αφροδίτη Γραμμέλη να ξεσπούν σε δάκρυα στον αέρα της εκπομπής.

«Tρέμουμε όλοι»

«Κατέρρευσαν» Καραβάτου και Γραμμέλη on air στο «Καλοκαίρι Παρέα» – Τι συνέβη
Beautiful People team
 |  ΕΛΛΑΔΑ