
Beautiful People team
Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησε η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Παρέα, καθώς στο πλατό βρέθηκε ο πρώην σύζυγός της, Κρατερός Κατσούλης, μαζί με τη Μαρία Ηλιάκη.
Οι δυο παρουσιαστές προετοιμάζονται για το νέο τους τηλεοπτικό ξεκίνημα στην ΕΡΤ και η εμφάνισή τους στο στούντιο του ΑΝΤ1 τράβηξε όλα τα βλέμματα.
Η Καραβάτου, με το γνώριμο χιούμορ της, είπε στον αέρα: «Αυτό που θα γίνει τώρα δεν το έχω ξανακάνει και δεν πίστευα ότι θα το έκανα κάποια στιγμή. Η τελευταία φορά που βρεθήκαμε ήταν στη Φωλιά των Κούκου».
Και συμπλήρωσε γελώντας: «Θα τον ρωτήσω τον Κρατερό για το διαζύγιό του και για τα παιδιά του».
Καραβάτου - Κατσούλης: Ο έντονος διάλογός στον αέρα «Δεν θα το συζητήσουμε τώρα...» - Τι συνέβη;
Λίγες ώρες αργότερα, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες με το look της, συνοδεύοντάς τες με ένα λακωνικό αλλά όλο νόημα μήνυμα:
«Τι μέρα», έγραψε στη λεζάντα.
Δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.