ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατερίνα Καινούργιου: Όχι πια μόνη;

Είναι ξανά μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη;

Στη Ρώμη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια του Alpha και της εκπομπής “Super Κατερίνα” το πρωί της Δευτέρας αναφέρθηκε στο ταξίδι της στην Ιταλική πρωτεύουσα και είπε πως πήγε με κάποιον που δεν ήθελε να μαθευτεί. Σύμφωνα με την εφημερίδα “On time” η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στην Ρώμη με τον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη, με τον οποίο χώρισε τον Οκτώβριο που μας πέρασε.

Κατερίνα Καινούργιου & Φίλιππος Τσαγκρίδης – Επανασύνδεση για το ζευγάρι;
Σύμφωνα με την εφημερίδα “ON time”, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης ταξίδεψαν με το ίδιο αεροπλάνο, αλλά έφτασαν χωριστά στο αεροδρόμιο και πέρασαν το check in με διαφορά ώρας. «Κινήθηκαν πολύ προσεκτικά, γιατί δεν θέλουν να δώσουν λαβές για νέα δημοσιεύματα. Και αυτό ισχύει και για τους δυο», αναφέρει πηγή στην “ON time”.

Όπως είναι λογικό, το ερώτημα που προκύπτει τώρα είναι το εξής; Υπάρχει επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού; Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως γίνονται προσπάθειες και από τους δυο να δουν αν μπορούν να γεφυρώσουν τις διαφορές τους και να είναι πάλι μαζί.

Άλλες πληροφορίες τονίζουν πως μετά το χωρισμό τους και τις στιγμές έντασης και απομάκρυνσης που ακολουθήσαν, αποφάσισαν να παραμείνουν δυο πολύ καλοί φίλοι και τίποτα παραπάνω. Ωστόσο τι πραγματικά συμβαίνει, θα το δείξει ο χρόνος.

Πηγή: fthis.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση