ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κασσελάκης -Μακμπέθ: «Τρυπώσαμε» στο σπίτι τους στο Κολωνάκι, αξίας 1,8 εκ. ευρώ

Φωτογραφίες από το χλιδάτο διαμέρισμα του πολιτικού με θέα την Ακρόπολη

Στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα, αποκαλύφθηκε όλο το ρεπορτάζ αλλά και εικόνες, μέσα από το σπίτι που αγόρασε στο Κολωνάκι για 1.800.000 € ο Στέφανος Κασσελάκης. Το διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του Κολωνακίου έχει έκταση 246 m² και πρόκειται για μία μεζονέτα. Ο Γιώργος Λιάγκας, αποκάλυψε ότι έχει γίνει η αγοραπωλησία, ενώ η προκαταβολή έχει ήδη δοθεί. Η πολυκατοικία, είναι βέβαια παλιά, ωστόσο το σπίτι είναι ανακαινισμένο πάρα πολύ πρόσφατα.

Ο Θάνος Βάγιος, ανέφερε ότι η τιμή είναι πάρα πολύ καλή, όπως αναφέρουν γνωστές της αγοράς, αφού πρόκειται για μεζονέτα τρίτου και τέταρτου ορόφου, η οποία ανακαινίστηκε το 2022.

Στην εκπομπή μάλιστα, προβλήθηκαν και πλάνα με το πως θα είναι το σπίτι όταν ο Στέφανος Κασελάκης, μπει μέσα με το κλειδί όπως αναφέρθηκε.Η αισθητικη είναι μίνιμαλ, υπάρχει τζάκι, μεγάλη άνεση, και όλο το σπίτι είναι σε λευκό και μπεζ χρώμα.

Η τιμή, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας είναι πολύ καλή για το Κολωνάκι και είναι περίπου 7.300 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Το σπίτι βρίσκεται πολύ κοντά στην πλατεία του Κολωνακίου και ο Στέφανος Κασελάκης το αγόρασε αφενός γιατί είναι κοντά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά λόγω και της αυξημένης ασφαλείας της περιοχής.

Στην εκπομπή μάλιστα, βγήκε τηλεφωνικά και ο μεσίτης Κοσμάς Θεοδωρίδης οποίος εκτίμησε και ότι η τιμή αγοράς είναι πάρα πολύ καλή.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: fthis.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση