ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κασσελάκης - Μακμπέθ: Ο γάμος στην Ελλάδα και το διαμέρισμα αξίας 1,7 εκατ. ευρώ

«Ειλικρινά δεν σκέφτομαι ότι είμαι ωραίος άνδρας παραδέχεται ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ παράλληλα ο σύντροφός του μιλά για τον γάμο στην Ελλάδα»

Ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ παραχώρησε συνέντευξη στο Star και στην Κατερίνα Τσαμούρη και ανάμεσα σε άλλα, ανακοίνωσε πως με τον Στέφανο Κασσελάκη σκοπεύουν να παντρευτούν το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

"Είναι ένα εξαιρετικό βήμα, στη σωστή κατεύθυνση για την Ελλάδα. Βεβαίως υπάρχει ακόμα έδαφος που πρέπει να καλυφθεί. Το νομοσχέδιο δεν ήταν εξαιρετικά συμπεριληπτικό για, παράδειγμα για τα δικαιώματα των τρανς. Αλλά σχετικά με την πρόοδο με την έννοια της ισότητας θεωρώ ότι είναι εξαιρετική ευκαιρία. Σχετικά με το σενάριο να παντρευτούμε το καλοκαίρι η απάντηση είναι "ναι”, το σκεφτόμαστε. Θα το κάνουμε, εδώ στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Δεν θα ήθελα να απαντήσω στις φήμες. Ο στόχος μας είναι να έχουμε ένα μόνιμο σπίτι εδώ στην Ελλάδα μακροπρόθεσμα. Όταν μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία, για τον Στέφανο αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να ζήσουμε εδώ για πάνω από δέκα χρόνια. Τουλάχιστον!" είπε αρχικά αναφορικά με το νομοσχέδιο που αφορά στα ομόφυλα ζευγάρια.

"Αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο είναι ειλικρινά να περνώ χρόνο με την οικογένειά μου… Η ζωή μας και η ζωή μου έχει επηρεαστεί ποικιλοτρόπως. Θα έλεγα ότι το κυρίαρχο θέμα είναι η έλλειψη ιδιωτικότητας. Το να γίνεσαι δημόσιο πρόσωπο εν μια νυκτί, είναι μεγάλη αλλαγή για τη ζωή σου". Μπορείς να υπηρετείς το σύνολο και να κάνεις πράγματα για την κοινωνία, για την Ελλάδα, για να καταστούν εφικτές θετικές αλλαγές" προσέθεσε.

Εντωμεταξύ, δηλώσεις για τον γάμο έκανε και ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΑΝΤ1 και ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αγόρασε διαμέρισμα 250 τ.μ. στο Κολωνάκι αξίας 1,7 εκατ. ευρώ.

«Είμαστε ακόμα στο ενοίκιο αλλά ανά πάση στιγμή θα αγοράσουμε σπίτι στο κέντρο για να είμαι κοντά στη Βουλή και στα γραφεία του κόμματος. Ναι, θα παντρευτούμε το καλοκαίρι, έχεις μια ομάδα για να ψάξεις. Θα είναι εκτός Αθηνών», είπε ακόμα ο Στέφανος Κασσελάκης όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι σε βάθος πενταετίας, θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε επίσης και στις συνήθειες που έχουν με τον σύντροφό του, λέγοντας: «Είμαστε και οι δύο πολύ κοινωνικοί, αυτό το χαρακτηριστικό δεν εκπλήσσει κανένα. Όταν είμαστε μόνοι μπορεί να δούμε Netflix, μας αρέσει η τεκίλα. Επίσης μας αρέσει πάρα πολύ η φύση, ο φυσιολατρικός τουρισμός και πρέπει να τον αναπτύξουμε. Την επόμενη εβδομάδα θα πάρω λίγες ημέρες off και θα πάμε στην ορεινή Αρκαδία».

Είπε ακόμα ότι του έχει λείψει το τρέξιμο στη φύση και αποκάλυψε ότι κάνει και στο γραφείο γυμναστική, πάει στο γυμναστήριο που πήγαινε και προεκλογικά. «Τώρα που θα πάμε εκδρομή θα τρέξω έξω, αυτό μου έχει λείψει», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ειλικρινά δεν σκέφτομαι ότι είμαι ωραίος άνδρας. Κάθε μέρα που ξυπνάω σκέφτομαι πώς θα κάνω τη ζωή μου καλύτερη. Να είναι καλά όποιος θέλει να με φλερτάρει αλλά να ψηφίζει», είπε κληθείς να σχολιάσει το γεγονός και ακολούθως, έκανε και μια τρυφερή αποκάλυψη. «Καλύτερα μαγειρεύει ο Τάιλερ, γενικά μας αρέσει και το κρέας και τα λαχανικά, δεν υπάρχει κάποια σπεσιαλιτέ. Ξενοικιάσαμε το σπίτι στο Μαϊάμι γιατί τώρα είμαστε εδώ. Μου άρεσε σαν αστικό περιβάλλον πολύ».

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση